Vacker tvåplansvilla med fin utsikt och på gångavstånd till stranden i Calahonda! ST3303

Mijas Costa, Málaga, Spanien

630 000 euro
VillaVilla

Vacker tvåplansvilla belägen på en av de finaste gatorna i Calahonda, på gångavstånd till alla bekvämligheter och stranden! Från sitt fantastiska läge, precis intill golfbanan, njuter man av vacker utsikt över golfen, Calahondas grönområden och även lite havsutsikt.
Man kommer in på egendomen genom en svepande infart med parkeringsplats för flera fordon. På andra sidan fastigheten finns det ytterligare en infart, från andra gatan, med fler parkeringsmöjligheter.
När man går in i bostaden så hittar man ett fint och ljust vardagsrum med öppen spis och en stor terrass som vetter mot trädgården, golfbanan och havet. På denna nivå finns det också ett fullt utrustat separat kök och 2 sovrum (huvudsovrummet har eget badrum en-suite) och det finns också en gästtoalett. En trappa ned finns det ett sovrum, ett badrum, ett förråd och ett stort rum med separat ingång från gatan. Detta används för tillfället som spelrum men är perfekt som ett fjärde sovrum eller som en separat gästlägenhet.
Fastigheten har en vacker privat trädgård med pool och ett separat kök intill poolområdet, perfekt för underhållning av gäster och familj!
Det finns även luftkonditionering, larm, dubbelglasfönster och bostaden säljer delvis möblerad. Väl värt ett besök!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
200 m²
Biarea
23 m²
Tomtarea
929 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2001

Statistik

105
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 91 dagar sedan, den 24 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips