Andelsgränd 4

Mjölby kommun Se på karta

4 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
156 m²
Tomtarea
1 102 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Energiklass
B
Driftkostnad
46 549 kr/år

Välkomna till Andelsgränd 4 – Nu finns tillfälle för er som söker efter ett bekvämt, fräscht och inflyttningsklart boende med kvalitativa materialval och smakfull interiör. Här bor ni bekvämt i ett trivsamt enplanshus från 2016 med garage. Fastigheten har ett mycket bra läge längst in på en återvändsgata med härlig hörntomt som avskärmas via tujahäck. Husets tilltalande planlösning erbjuder mycket trevliga sällskapsytor med öppna ytor mellan kök, matplats och vardagsrum.
Planlösningen omfattar en rymlig välkomnande hall, tre sovrum varav ett masterbedroom med eget badrum och walk in closet. Till höger om hallen finner ni kapprummet med skjutdörrsgarderober. Mittemot finns ett smakfullt helkaklat duschrum. Vidare finns ett sällskapsrum samt två sovrum i denna del av huset. Tillbaka till hallen och rakt fram finner ni huset hjärta med stora och generösa socialytor med lutande tak som ger en härlig atmosfär. Intill matplatsen finns en värmande braskamin för trevliga stunder. Vardagsrummet med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Köket har en bardel och här är den givna samlingspunkten vid sällskap. Vidare erbjuder köket goda arbetsytor och fullutrustad maskinpark för dig med matlagningsintresse. Snickerierna består av vita spegelluckor och en mörk bänkskiva med smakfullt kakel ovanför. I anslutning till köket finns groventrén/tvättstugan med egen ingång via gaveln. Från matplatsen tar ni er ut till det inglasade uterummet som förlänger sommarhalvåret.

Till huset hör en trevlig hörntomt med stensättningar och mur på framsidan. Husets baksida erbjuder trevliga umgängesytor utan insyn i direkt söderläge med många härliga soltimmar. Trädgården erbjuder barnen bra ytor för spring och lek.

Här bor ni i nybebyggda och lunga villakvarter. Med ca 10 minuters cykelväg från centrum, resecentrum och skolor. På Sörby finns en nybyggd förskola för dom minsta barnen. Mjölbys fina golfbana finner ni på andra sidan riksväg 50 ett stenkast bort. I närheten av huset finns även parkområde och lekpark för barnen att springa och leka.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Alexandra Öhman, Husfoto
SkandiaMäklarna Mjölby

Kontakta mäklaren

Daniel Lahdo

SkandiaMäklarna Mjölby
Mäklare Daniel Lahdo, SkandiaMäklarna Mjölby
0703341928