Bröttjärna 435

Mockfjärd, Gagnef Se på karta

1 550 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
95 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
3 178 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
39 100 kr/år

Om du vill bo i lugn, gemytlig bymiljö utan störande trafik men ändå inte tumma på boendet, då har du hittat helt rätt. I byn Bröttjärna, beläget endast fem minuter utanför Mockfjärd, saluförs nu en fantastisk bostad som i princip genomgående renoverats de senaste tio åren. Här är boendet för dig som tröttnat på nära grannar och mycket underhåll där tunga poster såsom tak, fönster, dränering och kök av avbockat och det enda som återstår är ett äldre badrum att i framtiden rusta efter eget smak och tycke.

Bostaden är belägen på större, lekvänlig trädgårdstomt med fritt och soligt läge. En ståtlig tegelvilla med väl tilltagen altan, delvis under tak, på husets entrésida som inbjuder till middagsbjudningar med familj och vänner. Vid ingång till huset når vi först den välkomnande hallen som leder oss vidare in i bostaden. Vidare på entréplan finns stora samvaroutrymmen och bostadens sovrum finns på övre plan, tryggt med familjen samlad på en våning. Rymligt kök, matrum, vardagsrum med murad öppen spis och WC på entréplan samt sovrum och badrum på övre plan.

På tomten finns utöver bostadshuset även ett uthus innefattande garage samt vedbod, timrad vinterbonad gäststuga samt en charmig lekstuga.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef