Esbiörn Schillersgatan

Mölndal, Mölndal Karta & restider

8 595 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Endast 1 villa kvar!
Med magnifik utsikt över Mölndal och Fässbergsdalen har vi nu bara 1 villa kvar,
9 av 10 sålda på Esbiörn Schillersgatan.

Högt beläget i Mölndal på Esbiörn Schillersgatan håller totalt tio villor att byggas. Här får du möjlighet att bo i en spännande och kuperad terräng med en fantastisk utsikt över Mölndals centrum och Fässbergsdalen ut mot väster. Med inspiration från den omgivande naturen och utsikten har arkitekt Pär Thurfjell skapat villor med en unik och modern arkitektur. Stora fönsterpartier och väl tilltagna terrasser är placerade så att du kan njuta av både utsikten och solnedgången.

De tio villorna på Esbiörn Schillersgatan har ritats och anpassats efter den kuperade omgivningen. Det gör att de alla är unika med placering av carport, trappor och entréer. Nio av villorna är dessutom suterrängvillor. Gemensamt är den exteriöra utformningen och det moderna formspråket som håller samman kvarteret och ger det karaktär och attityd. Ljusa fasader i fibercement mjukas upp med partier av träpanel och på taken ligger sedum. Alla villor har två väl tilltagna terrasser - en i varje våningsplan - där du kan njuta av avkopplande dagar i solen och duka upp sommarbuffén inför kvällens bjudning.

Rumsbeskrivning/Byggbeskrivning:

Villorna på Esbiörn Schillersgatan är unika - både i sin utformning och i sitt läge. Men vi ger dig chansen att vara med och anpassa dem ytterligare till din personliga smak och stil. Du har stor valfrihet och kan i stort sett välja inredning och material fritt från våra utvalda leverantörers utbud. Vi har gjort ett första urval av produkter som ingår i villornas grundutförande och utöver dessa väljer du själv vilka tillval du vill göra till just ditt hem.

Köket vi har valt kommer från Marbodal, ett vitt modernt kök med integrerade vitvaror från Siemens. Det kan såklart anpassas efter dina önskemål med tillval bland luckor och vitvaruprodukter. Som ett mer exkulsivt tillval erbjuder vi även kök från Poggenpohl. Vi bokar ett personligt möte i deras inspirerande showroom i Göteborg och du väljer med hjälp av en köksdesigner ut ditt personliga kök. Tillsammans med högklassiga vitvaror från Gaggenau har du förutsättningarna för att få ett kök utöver det vanliga.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
150 m²
Tomtarea
545 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Esbiörn Schillersgatan och skaffa lånelöfte nu.

Pris
8 595 000 kr

Statistik

4 355
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 45 dagar sedan, den 3 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips