Rådavägen 59

Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun Se på karta

8 300 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
167 m²
Tomtarea
2 716 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
26 600 kr/år

I ljuvliga Helenevik nära Gunnebo Slott ligger denna fina villa. Villan har ett fantastiskt läge med omedelbar närhet till vacker natur och svalkande bad i Rådasjön. Rådasjön ligger på ett promenadvänligt avstånd, jobbar man hemifrån hinner man med ett uppfriskande dopp på lunchrasten. På mindre än 10 minuter når du Korsvägen i centrala Göteborg med bil eller buss. Endast 5 minuter bort finner du även det härliga friluftsområdet runt Delsjön med sina elljusspår, golfbana och golfkrog.

Tomtarean om 2716 kvm ligger utanför detaljplanen för att nämna några av kvalitéerna. Kanske drömmen om att stycka av och bygga nytt kan infinna sig?

Möts av den representativa stensatta entrén med en stor trädgårdstomt. Hela huset har en genomtänkt och gedigen känsla där fokus har lagts på stora umgängesytor, ute som inne.
Husets baksida med naturen som ramar in är inbjudande så det förslår. Tillsammans med den väl tilltagna altanen är det sommarens givna plats att spendera lata dagar på eller bjuda in till grillparty. Här finns gott om plats för barnspring och lek.

Entréplan utgörs av sociala ytor med stor potential. I hallen pryder en vacker braskamin som ger extra värme och trivsel. Den rymliga matsalsdelen och köket har flera fönsterpartier med fint ljusinsläpp och utgång till uteplats och trädgård. Entréplan innehåller dessutom grovkök med dusch, badrum och två ljusa sovrum/arbetsrum.

En trappa upp ligger vardagsrummet med härlig utsikt. Masterbedroom är smart planerat i anslutning till vardagsrummet. Allt är mycket välhållet och välplanerat. För den stora familjen underlättar det med generösa förvaringsutrymmen samt ytterligare en toalett.

På tomten högsta punkt ligger gäststugan med ljuvlig utsikt. Här bor man exemplariskt med stort vardagsrum/sovrum, separat fullutrustat kök och praktiskt badrum med egen tvättmaskin. Kanske för generationsboende eller att hyra ut?

Det stora garaget ger fantastiska ytor och är ett härligt tillhåll för bilälskaren. Rummet som gränsar till garaget kan utnyttjas till eget motionsrum eller exempelvis hemmakontor.

Med buss 753 når du Korsvägen på 10 minuter. Här bor du mitt i naturen men ändå nära stan och med bara en kvart till Landvetters flygplats. Omgivningarna inbjuder till härliga promenader och friluftsliv året runt. Här trivs man. Välkommen att kika på ett mycket trevligt hem i vacker miljö.

Varmt välkommen på visning och att få möjlighet att vandra runt och få njuta av detta fantastiska ställe.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Mölndal

Kontakta mäklaren

Christine Myrberg

Bjurfors Mölndal
Mäklare Christine Myrberg, Bjurfors Mölndal
0733-73 74 52