Åsvägen 23

Mölnlycke-Djupedalsäng, Härryda kommun Se på karta

7 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
134 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1180 m²
Byggår
1997
Driftkostnad
53 196 kr/år
Antal besök
2 385
Dagar på Hemnet
10

Välkommen till Åsvägen 23 och denna ekologiskt producerade villa uppförd 1997 i lösvirke. Här bor man med ett lugnt och rofyllt läge med naturen runt knuten. En egen oas men ändå inte långt bort till expansiva Mölnlycke centrum med dess växande serviceutbud. I den närliggande omgivningen finns ICA nära, skolor och förskolor samt ett välbesökt elljusspår med naturskön sträckning kring Finnsjön och dess rofyllda omgivningar. Inom kort promenadavstånd nås busshållplats som med täta turer trafikeras av expressbuss mot Göteborg.

Vi kliver in i villan och möts av en väl omhändertagen bostad som endast haft en ägare. Villan har de senaste åren genomgått flera uppfräschningar av ytskikt och renoveringar så som badrum, kök och de flesta av ytskikten så som målning av väggar och tak.
Villans entréplan karaktäriseras av de sociala ytorna och fördelar sig på ett generöst vardagsrum i vinkel med husets hjärta och centrala del, köket intill. Här finns även ett sovrum samt bostadens tvättstuga och gäst-wc. På övre plan finner vi ytterligare tre sovrum samt en möblerbar hall. På övre plan finner vi även det helkaklade badrummet som renoverades 2017 med smakfulla materialval. Kakelugn och ett ljuvligt uterum är två attribut som gör denna bostad extra njutbar såväl sommar som vinter.

Den generöst tilltagna tomten har en stor potential för den med trädgårdsintresse. Här finns plana gräsytor, berg i dagen och sluttningar som ger möjligheter att skapa en variationsrik trädgård. På vintern kan man till och med ha en egen pulkabacke i trädgården.
Bilen parkerar du bekvämt antigen i ett av fastighetens två garage eller på uppfarten som ger plats för flera bilar. Ett garage är byggt intill huset med plats för tex husbil eller husvagn och ett garage i källaren med plats för personbil och också förvaringsutrymmen samt snickarrum.

Varmt välkomna att höra av er för mer information eller anmäla ditt intresse för visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Härryda

Kontakta mäklaren

Caroline Ljung

Bjurfors Härryda
Mäklare Caroline Ljung, Bjurfors Härryda
0709987923