Hortensiavägen 9

Mölnlycke - Långetjärnshöjd, Härryda kommun Se på karta

12 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
206 m²
Tomtarea
1 283 m²
Byggår
2012
Driftkostnad
50 286 kr/år

På vacker trädgårdstomt tronar denna arkitektritade villa från 2012 om 206 kvm boarea. Känslan av rymd och ljus är påtaglig i huset som är disponerat i två plan, med höga fönsterpartier som skapar ansenlig takhöjd och med väl genomtänkt planlösning.

Här har ni ett hem som karakteriseras av stilsäkra materialval i en genomgående balans i samtliga rum i och med den optimala planlösningen, vilken skapar en exklusiv prägel på ert drömboende. Det är bara att flytta in och njuta av tillvaron. Villan har genom sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum samt den generösa takhöjden, en trevlig atmosfär och samvaro som infinner sig direkt. De väldisponerade ytorna fördelas på tre behagliga sovrum, härliga sällskapsytor och två sobra badrum samt gästtoalett. Den generöst tilltagna altanen erbjuder fantastiska solmöjligheter i ett syd-västligt väderstreck med möjlighet till en avkopplande stund i den nedsänkta poolen. Altanen är perfekt för trevliga poolpartyn och tillställningar. Här tillbringas många timmar från tidig vår till sen sommar i solen under hela dagen och även inpå kvällen.

Här bor man med skogen som granne med mängder av promenadvägar, bär och svamp och endast en kort promenad till Örtjärn med dess vackra omgivningar med fina lättillgängliga promenadstråk. Under sommartid finns här både badbrygga och en härlig sandstrand, under vintertid agerar sjön skridskobana. Ett bekvämt boende med närhet till Finnsjöns motionsspår med elljus, förskola samt kollektivtrafik som tätt trafikerar Göteborg.

Idylliska Långetjärnshöjd är starkt kännetecknat av närheten till sjöar och badplatser, vacker natur och blandad bebyggelse. Här kan man avnjuta lugnet som råder och naturen som sjuder vilket ger en känsla av: Här vill jag bo!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Härryda

Kontakta mäklaren

Henrik Basmanji

Bjurfors Härryda
Mäklare Henrik Basmanji, Bjurfors Härryda
0708832061