Poppelvägen 2

Mölnlycke-Skogen, Härryda Se på karta

6 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
144 m²
Tomtarea
910 m²
Byggår
1993
Driftkostnad
29 200 kr/år

På vacker trädgårdstomt och återvändsgata tronar en vacker och spännande villa från 1993 med en totalarea om 144 kvm. Bostaden karakteriseras av stilsäkra materialval i alla rum och den optimala planlösningen skapar ett exklusivt drömboende för den kräsna familjen. På insidan är känslan av rymd och ljus påtaglig, med annorlunda vinklar, stora fönsterpartier och sluttande innertak. Det finns möjlighet till fyra sovrum för den som önskar.
Stilrent och trevligt kök i delvis öppen planlösning mot de generöst tilltagna sällskapsytorna i vardagsrummet. Perfekt för trevliga tillställningar och gör detta hem till ett socialt boende. Den väl tilltagna träaltanen som ligger i soligt sydvästläge och inbjuder till stora trevliga partyn. Här ges även rogivande miljö med naturen som granne.

Villan har tre rymliga sovrum där två av dem är belägna på övre plan i egen sovrumsavdelning med en möblerbar hall. Två badrum, fräsch tvättstuga och bra med förvaring är andra genomtänkta angelägenheter i detta trivsamma hem. Den ljust vitmålade fasaden, de symmetriskt placerade fönstren och den vackra arkitekturen ger huset en modern känsla och stil. Ett bekvämt boende med närhet till förskola, ICA-nära samt Grön Express som tätt trafikerar Göteborg.

Idylliska Skogen är starkt kännetecknat av närheten till sjöar och badplatser, elljusspår, vacker natur och blandad bebyggelse. Här kan man avnjuta lugnet som råder och naturen som sjuder vilket ger en känsla av: Här vill jag bo!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Härryda