Mycket fin villa i Moraira, uthyrningspotential!

Moraira, Spanien

439 000 euro
Villaicon_villa_inactive

Rymlig, väl underhållen villa med utsikt över hav och berg i Benimeit området Moraira med 1,7 km till ett shoppingcenter och 2,5 km till staden och stränderna i Moraira.

Infart mot villan via en privat väg. Via elstyrd grind kör du in på en parkering med plats för två bilar. Byggnadsår 1975, men har renoverats och byggts till vid flera tillfällen.

Planlösning med två separata våningar, en vacker trädgård och flera terrasser. Våning 1 rymmer en hall, ett rymligt vardagsrum och utgång mot en inglasad Naya, perfekt för avkoppling och för att njuta av den vackra utsikten. Vidare ett fullt utrustat kök och ett matsalsbord. Två sovrum med badkar och dusch. Vardagsrum, Naya och de båda sovrummen har tak med synliga bjälkar. Våning 2 rymmer ett vardagsrum och ett fullt utrustat öppet kök. Via ett valv i vardagsrummet hittar du ett stort sovrum med dubbelsäng, ett badrum med duschkabin och ett stort sovrum med ett badrum med badkar och dusch.

Externt finns en väl underhållen trädgård med apelsin- citron- och granatäppelträd, en stor och vacker poolterrass och en 10 x 5m pool och ett trivsamt sommarkök med grill, inbyggd sittgrupp och en pooldusch.
- Nyckelord:
- Lugnt trivsamt läge
- Hav och berg
- Byggår 1975, men renoverad och utbyggd mellan 1984-2016
- Golvvärme i vardagsrummet
- Vägg och golvmonterad luftkonditionering värme / kyla
- Parabolantenn
- Telefon och ADSL
- Dubbelglasade fönster med myggfönster
- Stor 10 x 5m pool med
- Stor ackumulatortank för vatten
- Fastigheten kan köpas fullt möblerad och utrustad med jacuzzi, pris förhandlingsbart
- Utmärkt uthyrningspotential
- Årliga skatter 633 €

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
244 m²
Tomtarea
803 m² tomt
Antal rum
5 rum
Räkna på boendet

Statistik

85
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 132 dagar sedan, den 14 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Till salu i närheten

Guider & Tips