Hattmakaregatan 1

Mörarp, Helsingborgs kommun Se på karta

3 495 000 kr

3 895 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
153 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
970 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
55 354 kr/år

I familjevänliga Mörarp kan vi nu presentera en fantastisk bostad på Hattmakaregatan. Du parkerar smidigt bilen i garaget eller på den stenbelagda uppfarten. Ni möts av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter samt trappa till husets andra våning. Bostaden är välplanerad och ger plats åt hela familjen. Den öppna planlösningen på nedre plan skapar ett härligt samspel mellan kök, matsalsdel och vardagsrum. Här finner vi även ett rymligt sovrum, gästrum/kontor, rymlig tvättstuga samt badrum inrett med badkar.
Bostadens övre våning är ljus och fräsch med härliga fönsterpartier. Här finner vi två rymliga sovrum, inredningsbar hall samt ett kaklat badrum med dusch. För den som önskar fler rum är möjligheterna goda till att optimera planlösningen enligt behov.

Altandörren i vardagsrummet leder oss ut till ett rymligt trädäck med plats för grill och möblemang som ger plats åt sommarens härliga grillmiddagar med gäster. I anslutning till detta finner vi en härlig gräsmatta samt ett takbelagt spa-bad att nyttja året runt.

För mer information och frågor kontakta ansvarig mäklare Linus Bermont.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Helsingborg

Kontakta mäklaren

Linus Bermont

HusmanHagberg Helsingborg
Mäklare Linus Bermont, HusmanHagberg Helsingborg
076-000 09 22