Södra Sjöritz 37

Munkedal, Munkedals kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
1 571 m²
Byggår
1988
Driftkostnad
47 720 kr/år

Nu har vi äran att presentera ett populärt enplanshus med en underbar insynsskyddad tom och ett vidbyggt garage.
Välkomna in!

Interiört möts vi av en av ljushall med en klädkammare som ger bra förvaring. Den fina ekparketten leder in till det mysiga allrummet med den värmande vedkamin, perfekt för mysiga kvällar och ett trevligt kök samt vidare in mot tvättstuga och bastu med dusch. Det rymliga vardagsrummet ger gott om yta för soffgrupp och blir en trevlig samlingsplats för familjen.
Här finns tre sovrum, samtliga med garderober som ger gott om förvaring. Ytterligare erbjuds ett badrum med dusch, samt en gäst wc.

Denna barnvänliga bostad har hela två altaner och den fantastiska grönskande tomten är insynsskyddad och bjuder in till aktiviteter och umgänge.

Omgivningarna på Torreby är förföriskt vackra året runt och med naturen inpå knuten finns möjligheter till annat än bara golf. Nedanför kullen åt väster ligger en småbåtshamn där man i mån av tillgänglighet kan hyra båtplats. Via Färlevsfjorden kommer du in i Gullmarn som leder hela vägen ut till Lysekil och Malö strömmar. Mitt emot hamnen ligger Vann Hotell & Spa som har ett stort utbud av aktiviteter året runt.

På lagom promenadavstånd, åt söder, finner man välordnade Apelvikens badplats med allt för de minsta, till brygga med dykmöjligheter för de lite större barnen. Extra trevligt här med grillplatser och grosshandlarens gamla vedeldade havsbastu. För att få tillgång till bastun behöver man lösa medlemskort i badföreningen.

På Torreby finner du också lugnet i 100- åriga ek och bokskogar. Varför inte vandra grosshandlarns gamla ridvägar och plocka lite svamp samtidigt.

Torreby har ett fint geografiskt läge, endast 5 km från E6 avfart 99 och med en närhet till Munkedals lokala centrum där du finner det mesta. Till stora Torp Köpcenter tar det ca 15-20 minuter. Till Göteborg är det ca 10 mil och till Oslo ca 20 mil. Till kustens övriga pärlor, Lysekil, Smögen och Fjällbacka är det ca 35 km.

Anmäl ert intresse för en privat visning till mäklare Peter Cederbjer 0762-130 754 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal

Kontakta mäklaren

Peter Cederbjer

Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Mäklare Peter Cederbjer, Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
+46762130754

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.