Friggvägen 22

Munkedals kommun Se på karta

2 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Biarea
115 m²
Tomtarea
911 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
48 801 kr/år

I ett av Munkedals populäraste och barnvänliga område erbjuds nu denna villa om 115+115 kvm fördelat i entréplan och källare på Lilla-Foss.
Här har ni gångavstånd till skola, förskola, kommunikationer, centrum och Munkeland med allt ni behöver!

Huset uppfördes 1979 och inrymmer på entréplanet tre sovrum, stort ljust kök, badrum, samt ett stort vardagsrum med fina sociala ytor och utgång till altan. En trappa ned till källarplan inryms en stor gillestuga med värmande kamin att samla familjen runt. Det finns även gott om förvaringsutrymmen, hobbyrum, badrum med bastu, tvättstuga, pannrum samt utgång till framsidan.

Tomten är lättskött med plana grönytor som avskärmas med häckar runt gränserna, perfekt för barnen att leka på och för er som inte vill behöva lägga för mycket tid att hålla efter.
Ni finner två uteplatser, en altan i sydvästläge som ni når från köket och en stanlagd uteplats på baksidan i nordvästläge.

Från fastigheten når ni E6a och dess pendlingsmöjligheter på bara ett par minuter med bil. För salta bad finner ni Saltkällan och Gårviks populära badplatser på ca 10min bilfärd, behöver ni handla når ni även Torp köpcentrum inom denna tidsramen.

Varmt välkomna att anmäla intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

Kontakta mäklaren

Rickard Rönnberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
Mäklare Rickard Rönnberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
0723-11 19 62

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.