Stalevägen 4

Munkedal Karta & restider

1 375 000 kr
VillaVilla

På Stalevägen 4 presenteras denna trivsamma familjevilla med fyra sovrum och flera sociala ytor. Exteriört väntar allt från uterum och balkong till altan och trädgårdstomt. Här bor ni längst in på en barnvänligt och naturskön återvändsgata – endast 1,3 km från Munkedal centrum. Hjärtligt välkomna hem!

Entrén välkomnar via en gemytlig farstukvist och en rymlig altan i nordost. Bakom ytterdörren väntar en möblerbar förhall och i den inre hallen finns trapporna som förbinder entréplan med övervåning respektive källarvåning.

Köket är utformat med ljusa fronter, vitrinskåp och praktisk kryddhylla ovanför spisen. Till hjälp vid matlagningen erbjuds bra arbetsytor samt maskinell utrustning i form av spishäll, spisfläkt, ugn, kyl och diskmaskin.

Matsalen rymmer vitrinskåp och matbord för de större sällskapen. Föredrar ni att äta i det fria? Inga problem! Från matsalen nås nämligen uterummet, som i sin tur förenas med balkongen via skjutbara glaspartier. Uterummet och balkongen vetter mot sydväst och bjuder på fin utsikt över trädgårdens grönska.

Entréplanets allrum är generöst tilltaget i storlek och fönster i två väderstreck bidrar till den luftiga känslan. Källarvåningen har två rum att inreda helt efter tycke, smak och behov. Kanske blir det hobbyrum och kontor?

Villan har fyra sovrum. Med sovrum i olika storlekar och utformningar ges stor frihet att fördela rummen utifrån familjemedlemmarnas önskemål. De två sovrummen på övervåningen har gemensam förvaring i klädkammare och förråd.

Badrummet är beläget på övervåningen och utrustat med wc, dusch samt kommod. Avslutningsvis erbjuder källarvåningen tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och förråd samt ytterligare förråd och pannrum.

Tomten utgörs av både plana och sluttande gräsytor – med andra ord kan ni spela kubb på sommaren och åka pulka om vintrarna. I och med att tomten angränsar mot ett litet grönområde skapas naturligt insynsskydd åt utomhusaktiviteterna. På tomten finns även förvaringsmöjligheter och flaggstång.

Från ert nya hem nås Munkedal centrum och station enkelt med buss, bil eller cykel. I centrum väntar bland annat service i form av matbutik, apotek, folktandvård och pizzeria. Från stationen avgår Västtågen såväl som bussar till bland annat Uddevalla, Trollhättan, Smögen och Strömstad.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
123 m²
Biarea
72 m²
Tomtarea
1 180 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
36 000 kr/år
Byggår
1937
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stalevägen 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 375 000 kr
Driftkostnad
36 000 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 980
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 29 dagar sedan, den 17 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips