Nyproduktion

Murarbo 101

Murarbo, Sigtuna kommun Se på karta

5 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
108 m²
Tomtarea
261 m²
Nyproduktion

Unik möjlighet att köpa hus i Murarbo som kommer bli ett modernt bostadsområde omgiven av makalös vacker natur. I tomtpriserna ingår anslutning till kommunalt vatten och avlopp och markavjämning. Husen som är ritade av arkitekt Anders Holmberg har ett förmånligt paketpris. Det som får byggas är max 35% av tomten med en byggnadshöjd på max 8,5 m.

Husen som är ritade av arkitekt Anders Holmberg erbjuder mellan 5-6 rum med en smakfull design som levererar kvalitetskök och badrum av högstandard för bästa komfort och livskvalité. Takhöjd på både entréplan och övervåning är 2,7 meter. Gemensamt för husen är att de är yteffektiva med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I nästan samtliga hus kan du välja att ha öppet upp till nock som ger en härlig rymdkänsla och tillsammans med de stora fönsterpartierna ett otroligt ljusinsläpp. Ni kan läsa mer om villan "Cozy" på www.murarbo.se. Den här villan kan ni välja till tomterna Murarbo 101-108,110,112 och 114-21.

Murarbo har ett fantastiskt läge i Sigtuna kommun med närhet till allt. Sigtuna erbjuder allt från shopping, caféer, restauranger, förskolor, skolor och gymnasier. Här finns även hela 10 st naturreservat, historiska platser och härliga badstränder för en varierad "hemester" med familjen. På en kort promenad från Murarbro finns Sigtuna golfklubb och det vackra Venngards Slottsområde som erbjuder ett fint utbud av sevärdheter, upplevelser och service. Inom cykel-och gångavstånd finns den nya Stadsdelen Sigtuna Stadsängar där det kommer finnas butiker, paddelhall och snart Engelska skolan. På bekvämt pendlingsavstånd når du Arlanda ca 9,5 km, Stockholm ca 45 kvm, Uppsala 35 kvm och Enköping ca 55 kvm.

Läs mer om bostaden
Widerlöv Stockholm