Nyproduktion

Murarbo 31

Murarbo, Sigtuna kommun Se på karta

5 795 000 kr

4 695 000 kr +23 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Tomtarea
579 m²
Nyproduktion

Murarbo, i närheten av Venngarns Slottsområde! Här har ni chansen att köpa tomter med kommunalt vatten och avlopp, och avplanad mark. Husen, ritade av arkitekt Anders Holmberg, har färdiga bygglov. Om ni föredrar så kan ni bygga er egen villa tillsammans med Mälarvillan. Nu finns bara ett fåtal hus kvar i etapp ett!

Ser vi tillbaka i tiden har det traditionella sättet att planera och bygga villor i Sverige varit att använda sig av stora tomter vilka ofta förblir outnyttjade. Murarbovillan visar på det framtida sättet att bygga välplanerade och yteffektiva hus. Villor som inte är större än de behöver vara utan att ge avkall på funktion och komfort. Det gör att de får plats på mindre tomter som i sin tur ger dig tid och ekonomi till det du vill ha mer av i livet.
Murarbo med sina rekreationsområden ger en livfull atmosfär redan från inflyttningsdagen, och är utformat för att bjuda in till otvungen granngemenskap. Samtidigt kan du alltid välja att ostört dra dig tillbaka när det passar dig. Det är en plats där alla kan trivas och känna sig trygga.
En enskild väg slingrar sig upp mot byns välkomnande entré av grönska och en vackert smidad entrégrind. Promenadstråk på upplysta gångstigar tar dig tryggt till dina grannar, kommunikationer och naturområden.

Det må låta en smula övermodigt när vi säger att Murarbo förenar de bästa av två, rentav flera världar, men det står vi helhjärtat för.

Antingen kan välja att bygga det hus som det finns färdigt bygglov och startbesked på för ett förmånligt paketpris, eller välja att bygga ett annat hus med Mälarvillan. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp och markavjämning ingår i tomtpriserna. Tomterna har bygglov med startbesked klara.

Villa Cozy är ett välplanerat tvåplanshus hus på 94 kvm med stora vackra fönster, fina materialval och ljusinsläpp. Takhöjden på respektive våning är 2,70 m. I vardagsrummet kan du välja att ha öppet ända upp till nock, vilket ger en otroligt exklusiv känsla. Huset har 3-4 sovrum och 2 badrum. Denna hustyp finns det färdiga bygglov och startbesked på, på tomt 28-35.
Villa Spacious är planerat på samma smakfulla sätt, även den ett tvåplanshus med 2,70 i takhöjd på båda våningarna. Här har du 4-5 sovrum, och 2 badrum. Denna hustyp finns det färdiga tillsammans med Mälarvillan. Det du behöver känna till är att om du väljer ett annat hus så kommer huset att behöva följa Murarbo’s färger, fasad- och taktyp. Detta för att skapa ett harmoniskt uttryck i hela området. Snittstorleken på tomterna är 500 kvm.
Villa Mansion är det största huset i området på 148 kvm, på den största tomten. Detta hus är ett och ett halvt planshus. Slutsålt i etapp 1!
Vill du ha en annan hustyp köper du en tomt (från 2 395 000 kr) där du kan välja ett bland Mälarvillans alternativ som fungerar med detaljplanen, alternativt rita ett eget hus.

Om du väljer det förutbestämda huset, med färdigt bygglov och startbesked, flyttar du in i ett nyckelfärdigt hus på totalentreprenad med Mälarvillan. Priserna är totalpriser där endast dina egna tillval utöver den höga grundstandarden tillkommer.

Bjurfors förmedlar tomten. Mäklarens försäkring omfattar således endast tomtavtalet. Entreprenaden på huset täcks av Mälarvillans ansvar, slutbesiktning och garantiåtaganden.

Mälarvillan kontaktperson: Björn Landström, telefon: 08-629 20 12

Tillträde: 2021-2023
Antal bostäder: 35 st, (byggs i två etapper)
Boarea: 94-122 kvm

Mer info hittar ni på: https://murarbo.se/
https://www.wen

Läs mer om bostaden
Bjurfors Sigtuna/Märsta

Kontakt

Marie Karademir

Bjurfors Sigtuna/Märsta
Mäklare Marie Karademir, Bjurfors Sigtuna/Märsta
070-782 00 37