Murarbo 35

Murarbo, Sigtuna Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
94 m²
Tomtarea
525 m²

Nu kan vi äntligen presenterar Murarbo, i närheten av Venngarns Slottsområde! Här har ni chansen att köpa tomter med kommunalt vatten och avlopp, och avplanad mark. Husen, ritade av arkitekt Anders Holmberg, har färdiga bygglov. Om ni föredrar så kan ni bygga er egen villa tillsammans med Mälarvillan.

Ser vi tillbaka i tiden har det traditionella sättet att planera och bygga villor i Sverige varit att använda sig av stora tomter vilka ofta förblir outnyttjade. Murarbovillan visar på det framtida sättet att bygga välplanerade och yteffektiva hus. Villor som inte är större än de behöver vara utan att ge avkall på funktion och komfort. Det gör att de får plats på mindre tomter som i sin tur ger dig tid och ekonomi till det du vill ha mer av i livet.
Murarbo med sina rekreationsområden ger en livfull atmosfär redan från inflyttningsdagen, och är utformat för att bjuda in till otvungen granngemenskap. Samtidigt kan du alltid välja att ostört dra dig tillbaka när det passar dig. Det är en plats där alla kan trivas och känna sig trygga.
En enskild väg slingrar sig upp mot byns välkomnande entré av grönska och en vackert smidad entrégrind. Promenadstråk på upplysta gångstigar tar dig tryggt till dina grannar, kommunikationer och naturområden.

Det må låta en smula övermodigt när vi säger att Murarbo förenar de bästa av två, rentav flera världar, men det står vi helhjärtat för.

Välkommen att göra dem till din.

Tillträde: 2021-2023
Antal bostäder: 35 st, (byggs i två etapper)
Boarea: 94-138 kvm

Mer info hittar ni på: https://murarbo.se/
https://www.wenngarn.org/

Mälarvillan kontaktperson: Björn Landström, telefon: 08-629 20 12

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sigtuna/Märsta