Näsets backaväg 20A

Näset, Göteborgs kommun Se på karta

8 950 000 kr

9 750 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
159 m²
Tomtarea
718,9 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
38 359 kr/år

MAGISKT LÄGE i härliga Näset med vidsträckt utsikt mot havet med skärgården i sikte åt ena hållet och panoramautsikt över hela västra Göteborg ända in till hamninloppet mot centrum åt andra hållet.

Välskött hus med rymliga rum, bra planlösning och carport med elbilsladdare. Flera sköna uteplatser i olika väderstreck. Stort härligt altandäck runt hela huset, mysigt utekök, bastu, relaxrum och bubbelpool. Det finns även en stor terrass på andra våningen med underbar havsutsikt och ett stort uterum med glasskjutdörrar ut mot trädgården. Detta är ett hus med helt fantastiska utemiljöer att njuta av under den fina årstiden.

Näset är ett attraktivt område och det här huset finns nära både förskola och skola. Gångavstånd till välsorterade Ica Åkeredshallen samt fiskaffär, café, blommor, glassbutik och frisör. Det är även nära till sporthall med badminton, squash, tennis, gym.

Promenadavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser och även till Frölunda Torgs köpcentrum med över 200 butiker. Det finns även en cykelbana hela vägen från Näset in till Linnéplatsen och det tar ca 25 minuter.

Här finns också två av Göteborgs populäraste badställen. Smithska Udden och Näset är välkända för alla göteborgare. Man har även gångavstånd till den fina badplatsen i Rörvik. Det finns även ett antal badföreningar, vilka driver badplatser såsom Möttvik, där man kan köpa säsongskort.

Det är en kort promenad till Göteborgs första kommunala naturreservat Välen. Härlig natur alldeles nära med tre utsiktsvänliga bergsknallar, tre forntidsrösen, lummiga ek- och lövskogar, betesängar med nötkreatur och en av Göteborgs bästa utsiktsplatser för den som vill skåda fågel.

Vill ni inte cykla in till city så finns det mycket bra bussförbindelser in till Göteborgs nöjen. Till Frölunda Torg med dess stora utbud av shopping, caféer och restauranger mm tar man sig på några minuter.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Göteborg Väster

Kontakta mäklaren

Ia Svanhill

SkandiaMäklarna Göteborg Väster
Mäklare Ia Svanhill, SkandiaMäklarna Göteborg Väster
0704-686554

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.