Kommande

Siggeboda 211

Nora, Lindesbergs kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
2 396 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
31 374 kr/år
Kommande

Här förbereds försäljningen av denna vackert belägna timmerbyggnad på 5 rok om 130 kvm, med intilliggande carport, gästrum & förråd. Bostaden är vinterbonad och används idag permanent. Det är ett ypperligt läge med utsikt över sjön Usken. Bostadsbyggnaden samt förrådet med tillhörande carport stod färdigt 2011 och har med varsam hand utformats för att passa in i omgivningarna och materialvalen är väl genomtänkta.

Det är golvvärme i hela entréplanet, helkaklat badrum och ett välplanerat kök samt en täljstenskamin som hjälper till med uppvärmningen.

Från vardagsrummet kan man ta sig ut till den väl tilltagna altanen på husets baksida som ligger intill trädgårdstomten med växthus och plats för odlingar. Både uteplatsen och altanen har västerläge och ligger på en höjd med en svårslagen vy ut mot sjön Usken.

Här bor man med skog och mark inpå knuten och bra fiskevatten i närheten. Bergslagsleden etapp 4 och 5 har sin målgång vid närliggande Uskavigården som utöver storslagna vandringsleder och naturreservat dessutom erbjuder bland annat restaurang, paddling, badplats och minigolf.

Fastighetsägaren äger idag de två intilliggande fastigheterna Siggeboda 1:32 samt Siggeboda 1:33 som idag är obebyggda och drygt 2000 kvm stora, som också är planerade för försäljning separat. För köpare av denna fastighet kommer det att finnas en förköpsrätt till tomterna om så önskas.

För bästa service och information kontakta ansvarig mäklare Robert Olsson, 0767884458, eller via mail [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Robert Olsson

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
+46767884458

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.