Bergstig 21

Norra Åbyggeby, Gävle Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
163 m²
Tomtarea
1 049 m²
Byggår
1999
Driftkostnad
35 900 kr/år
Antal besök
6 073
Dagar på Hemnet
9

Nu saluförs denna spatiösa enplansvilla i lugnt läge med rymliga och välplanerade kvadratmeter fördelat över 5 rum och kök!
Söker du ett boende där du kan anordna större tillställningar eller bara vill ha den där extra rymden? Då är du välkommen hem till denna mycket trevliga villa på Bergstig 21 i början av Norra Åbyggeby.

Ett hus med öppen social planlösning som erbjuder ett generöst och industriinspirerat kök för social matlagning med fantastiska arbetsytor och förvaring. Vardagsrummet med stora fönsterpartier, braskamin och intilliggande tv/gästrum bjuder in till stora sociala tillställningar. Utbyggnadsdelen som har genomgående vattenburen golvvärme blir en naturlig förlängning från vardagsrummet och erbjuder en storslagen rymd med takhöjden samt de fantastiska fönsterpartierna från golv till tak. Detta rum kan förslagsvis disponeras som en matsal eller loungerum med direktaccess till den stenlagda uteplatsen. Vidare nås husets fantastiska master bedroom som med sina fönsterpartier från golv till tak, takhöjd, dubbeldörrar och intilliggande helkaklade badrum samt walk-in-closet skapar en lyxig känsla i lugn omgivning. Utöver detta erbjuds två generösa och lättmöblerade sovrum, ett stort helkaklat badrum, tvättstuga med groventré samt en rymlig hall med avhägningsmöjligheter och praktisk klinker!
Baksidan vetter mot ett skogsparti i nordväst där det även finns en oinredd gäststuga. Till huset hör ett garage med tillhörande förrådsdel.

Härliga omgivningar med direkt närhet till naturen och allt den har att erbjuda, närhet till förskola, skola, badplats i Testeboån, fina cykelvägar och endast ca 7 km till Gävle centrum. Busshållsplats finns på promenadavstånd ute vid Norra Åbyggebyvägen. Huset är även besiktigat för köpares trygghet.

Välkommen på visning, detta boende behöver upplevas på plats!
I och med Covid-19 kommer visningarna vara uppdelade i tidsintervaller. Om du som spekulant befinner dig i riskzon är du varmt välkommen att kontakta mäklaren för att ordna med specialvisning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 26
    okt
    Imorgon kl. 17:00–17:45
    Varmt välkommen på visning - anmälan sker via hemsidan!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.