Cederströmsvägen 34

Norra Ängby, Stockholms kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
66 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
477 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1939
Driftkostnad
31 380 kr/år

Accepterat pris:

Kontakta mäklare för visningar och mer information på:

Christopher Maurie 070 269 58 60 eller James Khan 070 109 86 80

Varmt välkommen till det här charmiga huset med en sydvästvänd trädgård som verkligen grönskar med blommor och fruktträd. På tomten finns både utrymme för barnen att leka likväl som härliga sammankomster med vännerna.

Huset är byggt 1939 och är ett av de fina klassiska husen för området med ett plan och källare. Här bor du på en lugn återvändsgata med nära till både grönområden och kommunikationer. På Cederströmsvägen kommer du kommer du definitivt att trivas! Här finns närhet till trivsamma Ängbyplan där bland annat trevliga restaurangen Astrids ligger, Gateau bageri samt utomhustennisbanor. Därtill har man närhet till Åkeshovshallen, som nyligen renoverats, kan du bada, träna och spela bowling. I närheten finns även
Judarnreservatet och Ängbybadet. Nära till hands finns även Vällingby Köpcentrum som har ett brett utbud av butiker, caféer, restauranger samt annan service.

Vid Ängbybadet med strand och bryggor finns även campingplats, restaurang, minigolf, vattenrutschbana, en mindre båtklubb samt den nyöppnade sommarrestaurangen/baren Strand 35.

Kommunikationerna till Södra Ängby och Cederströmsvägen är mycket goda med tunnelbana vid Islandstorget och Ängbyplan. Det tar inte mer än ca 20 minuter med T-banan in till city. Till Islandstorget, som ligger närmast detta hus, har du ett kort promenadavstånd på ca 3 minuter.

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information och för förhandsvisning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Bromma

Kontakta mäklaren

James Khan

Fastighetsbyrån Bromma
Mäklare James Khan, Fastighetsbyrån Bromma
070-109 86 80

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas