Pärongatan 4 och 6

Norrby, Oskarshamns kommun Se på karta

2 885 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
144 m²
Tomtarea
912 m²
Byggår
1916
Driftkostnad
39 994 kr/år

Vi har nöjet att presentera två fastigheter som kommer att överlåtas gemensamt till en ny ägare. Här har man möjlighet att få en låg boendekostnad på sitt eget boende när man hyr ut det andra huset.
Det stora huset med adress Pärongatan 6 har stor charmfaktor med en magnifik naturstensgrund. Bostaden erbjuder väl tilltagna umgängesytor i entrévåningen med en centralt placerad eldstad. I övervåningen finns fyra rum, varav tre sovrum och det fräscha badrummet. Härliga uteplatser har skapats varav den som är placerad på västra gaveln har ett perfekt soldränkt läge. På fastigheten finns även en uthuslänga, ett växthus och garage.
Det mindre huset har adress Pärongatan 4 och hyrs ut till stabila hyresgäster. Husets kvadrat är fördelade på kök, badrum, vardagsrum och två sovrum. Till detta hus finns även ett gästhus som idag används som förråd.
Fastigheterna är placerade i ett lugnt villaområde med gång- och cykelväg både till centrum men även till Rödsleskolan och barnomsorg. Härifrån har man också nära till skogspromenader, skidbacken i Hjortberget och Oskarshamns ridklubb.
Ett unikt tillfälle att bo till bra peng i ett trivsamt område med högt läge. Välkommen att boka plats på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Ingela Noresson

Mäklarhuset Oskarshamn
Mäklare Ingela Noresson, Mäklarhuset Oskarshamn
0729924800

Visningstider

  • 9
    dec
    Tor 9 dec kl. 16:30–17:30
    Välkommen att boka plats på visning! För tidsbokning och mer info gå till Mäklarhusets sida. Under rådande omständigheter rekommenderar vi max 2 pers/sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas