Atletvägen 20

Norrby/Vendelsö, Haninge kommun Se på karta

15 000 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
7445 m²
Byggår
1920

Stor tomt om 7.445 i föreslagen ny detaljplan för attraktiva Norrby belägen vid Drevviken. Avstyckningsmöjligheter i ett flertal tomter möjliggörs på sikt. På tomten står idag en huvudbyggnad ursprungligen byggd 1904 med mycket bevarad charm. 2 fungerade kakelugnar samt vedspis möter modernare renoveringar. Sedan finns ytterligare 2 äldre byggnader i renoveringsbehov. Den ena på 90 kvm och den andre på ca 45 kvm. Detta innebär att det finns byggrätt att renovera dessa byggnader eller bygga om med samma ytor. Men framförallt är det tomten som innehar merparten av värdet då det Norrby skall exploateras och detta bjuder på möjligheter att stycka denna stora tomt till flera på sikt.
Tomten ligger mycket vackert med närhet till Drevviken och badplatser. Detta område är redan idag omåttligt populärt och det kommer sannolikt bli ett av Haninges mest prioriterade områden att bo i när det blir detaljplanerat och det kommunala vatten/avloppnätet dras.
Den som köper detta ställe kan tills vidare bo här i det vackra och väl fungerande huset tills det blir tillåtet att stycka och då i det läget också kunna tjäna pengar.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Haninge

Kontakta mäklaren

Urban Flynner

SkandiaMäklarna Haninge
Mäklare Urban Flynner, SkandiaMäklarna Haninge
076-6351337