Hästhovsvägen 15

Norrköping Se på karta

6 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
196 m²
Tomtarea
1 589 m²
Byggår
2003
Driftkostnad
41 990 kr/år
Antal besök
8 570
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till Hästhovsvägen 15 och denna pampiga villa. Huset är högt beläget, insynsskyddad och har en fantastisk utsikt över Ensjön.

Här välkomnas du av en välkomnande entré med öppet upp till nock och ljusinsläpp från golv till tak. Huset har en tilltalande planlösning med ett entréplan som besitter stora sällskapsytor såväl inne som ute, ett rymligt sovrum, stort kök samt ett helkaklat badrum. Kliv ner en trappa och du kommer till husets sutterängsvåning. Här nere välkomnas du av ett stort allrum som tar dig vidare till 2 rymliga sovrum, en klädkammare, förråd, tvättstuga och ett helkaklat badrum. Huset värms upp av en bergvärmepump med vattenburen golvvärme i båda planen.

På tomten har du idag en stenlagd parkeringsplats med plats för många gäster. I tomtens ena hörn har du även en isolerad gäststuga som kan inhysa antingen tonåringen eller långväga gäster. På baksidan av tomten har du en mindre gräsmatta och en stenlagd uteplats med utgång från sutterängvåningen.

I området Ensjön bor ni med naturnära och barnvänligt läge med närhet till förskola, Vrinneviskogen, grönområden samt bad i Ensjön.

Varmt välkommen att boka in dig på visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Norrköping

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 25
    okt
    Imorgon kl. 11:00–12:00
    Tidsbokad visning
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.