Rävstigen 3

Norrköpings kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
1115 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1968
Driftkostnad
20 922 kr/år

Det ska vara enkelt att bo och trivas för att det ska kännas som hemma. Något som känns påfallande naturligt på Rävstigen. Detta hem, med sina 130 kvadratmeter, är beläget på en lättskött tomt på lugna och omtyckta Djurön.

Ett lugn som föregås av att ha skogen runt hörnet och en gata som endast trafikeras av de boende, sopbilen och någon enstaka postbil.

Tack vare detta blir Rävstigen 3 en adress som klarar av att balansera på den hårfina gränsen mellan lugnet på landet och smidigheten i stan. Att ha 16 minuter, med bil, till Mirum Galleria, Coop Risängen närmare än så och en minut, gång, till mil av vidsträckt natur. Det är svårslaget!

Huset blir med sina många fönster ett ljust hem som känns luftigt och erbjuder trevliga umgängesytor. Det är ett hem där det känns naturligt att bjuda in vänner och familj på middag. Köket har gott om plats för både kockar och ”arbetsledare”.

Taket renoverades under 2019 av Vester Plåt, likaså har fönstren bytts ut löpande mellan 2015-2020.

Börja dagen med att dricka en kopp kaffe på den uteplatsen i söderläge och har vädergudarna vaknat på fel sida så är det bara att flytta in under taket på altanen.

Kanske är detta det första huset? Kanske är det ett i raden? Oavsett hur många eller hur få hus eller hus du kallat hemma så tror jag att du kommer att trivas här på Rävstigen 3

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Daniel Sochor

Fastighetsbyrån Norrköping