Bylstigen 4

Norrtälje kommun Se på karta

2 995 000 kr

3 395 000 kr -12 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
2 467 m²
Driftkostnad
28 075 kr/år

Välkomna till ett perfekt hus för såväl Åretrunt- som semesterboende på mycket omtyckta Bylstigen 4 i ett lugnt, barnvänligt och naturskönt område. Detta enplanshus som är generöst och härligt erbjuder stora möjligheter med hela fyra sovrum. Huset är högt beläget på tomten med fin utsikt över omgivningarna. Från tomten når man enkelt bussen och det är promenadavstånd ner till Väddö kanal, cykelavstånd till havet där finns Kvarnsands badet.
Du tar dig lätt till vackra Grisslehamn med cykel. Här finns strand och klippbad, butiker, restauranger, lyxigt hotell med spaanläggning, båthamn, Ålandsfärjan och mycket mera.

Huset
När vi kommer in huset möts vi av en välkomnande hall, direkt till vänster ett mycket rymligt, helkaklat badrum med både bubbelbadkar, dusch och wc. Till höger finns en mindre tvättstuga som fyller sin funktion väl. Innanför hallen finns en inre hall och till höger en korridor. Här finns på högersida ett toalettrum med wc och en kommod. I korridoren finns fyra sovrum varav tre stycken rymmer dubbelsängar. Köket är välutrustat med vedspis och rymmer en större matgrupp. Vardagsrummet har en välkomnande öppenspis med insats och det är vältilltaget med gott om plats för både soffgrupp och matsalsgrupp.
Längs husets sydvästra och sydöstra sida finns en stor altan. Altanen är delvis inglasad.

Vedbod
På tomen finns vedbod som kommer väl till pass då det finns både vedspis i köket och öppenspis i storstugan.
Vedboden är på ofrigrund och den bör flyttas av köparen in på tomten om köparen vill ha den kvar.

Lekstuga
För leksugna barn finns en charmig lekstuga på tomten. Nytt tak har lagts 2020 på denna.

Verktygsbod
Det finns även verktygsbod på tomten.

Växthus
För den odlingsintresserade finns ett växthus med soligt läge på tomten.

Tomten
Vackert högt belägen tomt på 2 467 kvm med vackra inslag av berg och natur. Tomtens generösa yta ger plats för lek, spel, odling och är en oas att koppla av på.
Här finns en stor härlig grill och många vackra blommor fruktträd såsom, plommonträd, äppelträd, grönsaksland, träd, buskar och många vackra växter.
Det finns gott om parkeringsplatser på uppfarten för besökande såsom släkt och vänner.

Allmänt
Allmänna kommunikationer finns lättillgängligt via SL-buss som stannar vid vägen i närheten av huset. Med buss från fastigheten till Grisslehamn tar det cirka 8 minuter, till Älmsta busstation tar cirka en kvart, därifrån tar det cirka 30 minuter till Norrtälje och från Norrtälje till Tekniska Högskolan tar det cirka en timme.

I Grisslehamn finns grundskola upp till sjätte klass. Här finns även en populär hamn, här finner vi även den mycket utsökta och lyxiga spaanläggningen Hotell Havsbaden som har en restaurang med strålande utsikt mot Ålandshav. Marinan är välskött med hamn, minigolf, restaurang här finns även ett gårdsloppis. I Grisslehamn finns restauranger, pubar, muser, caféer, charmig ICA butik, gatugrill med ATG-ombud, fiskaffärer samt tennis-och padelbana.
Ett trevligt utflyktsmål är Albert Engströms museum som ligger i närheten av hans ateljé.

Norr om Grisslehamn finns Singö här finns en populär camping med kiosk och servering sommartid. Singö har en åretruntöppen affär med post och systemombud, chokladbutik och vackra skärgårdsoaser och fina bad.

Älmsta är en fint belägen ort vid Väddökanal som har grundskola årskurs1-9, apotek, vårdcentral, tandläkare, minigolf, lekplats, frisör, järnaffär, byggaffär, möbelbutik, restauranger, stor Ica butik, båtaffär, färghandel, trevlig kanal med promenadstråk och mycket mera.

Väddö har en vacker Golfbana för golfentusiasten och här finns även en restaurang.

Norrtälje har ett brett och bra serviceutbud i form av skolor, livsmedelsbutiker, gym, bio, affärer, apotek, sjukhus, bygghandel och mycket mera. Utöver detta har Norrtälje vackra stränder och skärgårdsmiljö, många aktiviteter, med sitt fina naturliv, bevarade reservat, Roslagsleden som har sitt slut i Grisslehamn.

I den vackra skärgårdsomgivningen intill fastigh

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrtälje

Kontakta mäklaren

Johan Elvenmark

SkandiaMäklarna Norrtälje
Mäklare Johan Elvenmark, SkandiaMäklarna Norrtälje
070-7883912

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.