Wienvägen 47

Norrtälje Se på karta

2 495 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
2 241 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2007
Driftkostnad
37 175 kr/år

Välkommen till detta välplanerade hus om 110 kvm med fyra sovrum på en stor, fin och solig trädgårdstomt om 2241 kvm populära Harka, bara 11 min från Norrtälje.

Huset som är uppfört 2007 har färdigställts 2016 med bla nytt badrum på övre plan och nya ytskikt. Här ryms fyra bra sovrum varav två större och två mindre, ett vardagsrum och kök i öppen planlösning, gästtoalett, bastu och badrum med bubbelbad. Huset har vattenburen golvvärme och centraldammsugare, stor härlig murad spis med insats i vardagsrummet och ett fräscht välutrustat kök med matplats för 6-8 personer. Runt huset i söder väster och norr löper en stor härlig altan med sol från morgon till kväll och med anslutning från entré och vardagsrum.

Den fina, soliga tomten har stora fina gräsytor och ett vackert slätt berg i dagen på båda sidor om huset som ger en härlig skärgårdskänsla. En stor ordnad uppfart för fyra bilar där det även är förberett för att bygga carport/garage, samt stensatt gång till huset. På tomten finns lättskötta rabatter, vackra prydnadsbuskar, bärbuskar och fruktträd samt gästhus om ca 15 kvm och uthus om ca 10 kvm.

Huset har åretruntvatten från samfälligheten, nyanlagt (2017) avlopp för vattentoalett, vattenburen golvvärme och vägarna plogas vintertid. Ca 1 km till bad i Norrtäljeviken.

Välkommen på visning

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje