Hjortstigen 8

Norrtorn, Oskarshamns kommun Se på karta

2 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
136 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
180 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
38 872 kr/år

På naturskönt läge i populära Norrtorn presenterar vi med nöje detta mycket stilfulla och väldisponerade radhus i tre våningar. Här väntar ett hem vars interiör tilltalar med sobra färgval, kvalitativt kök från Sentens i vitt och vitvaror från Elektrolux. Entrévåningen välkomnar med en rymlig hall där det tidigare även fanns ett sovrum, detta kan självklart återställas för den som önskar. Det finns även ett väl tilltaget rum som är perfekt som lekrum, hobbyrum eller kanske för tonåringen.
En trappa upp erbjuds generösa och härligt ljusa sociala ytor i form av kök, matplats och vardagsrum med en öppen känsla och med utgång till uteplats delvis under tak samt markiser. Här kan många timmar tillbringas i solen tillsammans med hela familjen. I anslutning till matplatsen har även där ett utrymme varit inrett som sovrum, detta kan också relativt enkelt återställas.
I översta våningsplanet erbjuder detta hem två bra sovrum varav det ena med direktaccess till balkong, ett fräscht badrum samt gott om förvaring i generös klädkammare och förrådsvind.
Bekvämt med biluppställningsplats för två bilar framför huset och garageplats för en bil i huskroppen. Underhållsfria fönster har monterats och luft/luft värmepumpen är ett bra komplement till uppvärmningen men även perfekt med kyla varma sommardagar. I närområdet finns barnomsorg och en kort promenad bort har vi centrum.
Varmt välkomna att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Ingela Noresson

Mäklarhuset Oskarshamn
Mäklare Ingela Noresson, Mäklarhuset Oskarshamn
0729924800
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas