Karlslundsvägen 31

Norrviken, Sollentuna Se på karta

5 200 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
206 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
41 676 kr/år

Varmt välkommen till Karlslundsvägen 31 och detta öppna hus som är i så fint skick att det bara är att flytta in. De många fönsterpartierna runt den insynsskyddade innergården ger bostaden ett fint ljusinsläpp vilket skapar en luftig och härlig känsla.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och välplanerad hall med inbyggda garderober, goda avhängningsmöjligheter och golvvärme. Till höger finns ett lättmöblerat, socialt och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, generösa sällskapsytor, öppen spis och gott om plats för soffa och varför inte din egen läshörna intill öppna spisen/kaminen. Till vänster finns ett helt perfekt sovrum (sovrum 1) med stort rymligt fräscht badrum som är utrustat med toalett, separat duschzon, badkar (importerat från England - fint), handfat, handdukstork och golvvärme samt även en stor välutrustad walk in closet. Husets hjärta och navet kring vilket allt cirkulerar är köket, ett socialt, funktionellt och fräscht kök med gott om förvaring och fina beredningsytor. Köket har egen utgång till innergården. Köksön är lite av pricken över i:et. Här sitter barnen och gör skolarbetet medan lunch eller middag förbereds. Maten serveras sedan i det ljusa trevliga matrummet med egen utgång till innergården. I matrummet finns mycket fast förvaring vilket är synnerligen praktiskt. På matrumssidan hittar vi husets andra fräscha duschrum som är utrustat med golvvärme, duschzon, toalett och kommod med handfat. Intill duschrummet finns två ljusa fina sovrum där det ena (sovrum 2) har god plats för stor dubbelsäng och även en bra arbetsplats. Det rummet är utrustat med ett flertal garderober. Det tredje sovrummet är lite mindre men är ett mycket funktionellt rum. I anslutning till köket hittar vi slutligen den prydliga tvättstugan med vanlig utrustning i form av förvaring, arbetsbänk, tvättho, tvättmaskin samt varmvattenberedare.

Till bostaden hör en insynsskyddad, delvis takbeklädd och ljus innergård med mycket sol och plats för soffgrupp liksom matbord och stolar. Vid entrén hittar vi en insynsskyddad och lummig uteplats med morgonsol och även härlig kvällssol. Här finns plats för ett mindre bord och stolar.

Samfälligheten är gammal, välskött och stabil med mycket god ekonomi, låga avgifter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Samfälligheten tar hand om grönområdena, gångvägar, belysning, lekplatser, snöröjning, gräsklippning, VA, dagvatten, TV samt garage och parkeringar.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Sollentuna har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Sjön Norrviken liksom Norrvikens pendelstation är beläget inom gångavstånd. Norrviken har även bland annat Ica och Percy´s kött. I övriga närområdet finns Häggviks handelsplats och Sollentuna Centrum. Vid Edsbergs slott finns en härlig park som ligger vid Edsviken och dessutom finns där Edsvik med utställningar och andra aktiviteter.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sollentuna