Lunden 526

Nösund, Orust Se på karta

2 875 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
123 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
1 300 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1900
Driftkostnad
34 588 kr/år

Välkomna till vackra Nösund, som lever året runt och med möjligheter till ett rikt, socialt liv. Det är här vi kan erbjuda en villa byggd 1900 som öppnats upp med en modern planlösning och flera utgångar till trädgården. Ljuset, det öppna landskapet och den rika grönskan, skapar en speciell känsla av rymd och närhet till naturen. På kvällarna färgar solen de omgivande bergen i vackra nyanser.

Här är det lätt att umgås och få plats, även när man gästas av större sällskap. Stora ytor inomhus ger möjlighet att duka upp till det stora sällskapet och ute finns ett stort altandäck. Ytorna kopplas samman med två dubbla altandörrar i glas. Under det varmare året föredrar ni förmodligen att sitta ute och under den kallare delen av året dukar ni upp till långbord inomhus och tänder en brasa i kaminen.

I Nösund finns något för alla; bada, vandra, cykla, rida, plocka bär eller svamp, ta en mysig båttur till närliggande restauranger eller till din egen hemliga badö med båt. Lunden 523 har allt detta inom promenadavstånd från stugan. Nösunds Havshotell är en mycket trevlig anläggning som levererar hela året och erbjuder välkända artister, gourmémiddagar, pubkvällar samt spa och rekreationspaket. I Nösund finns även Nösundsgården som har café, artist- och tapaskvällar.

Här på Nösund är badplatserna välskötta, liksom kustlinjen om 1450 meter från badhus till badhus, vilken är öppen för alla och här finns tillgång till mindre sjöbodar samt fina hamnar. För er som inte har tillgång till bil utgör det inga problem då busshållplats inte ligger långt bort.

Orust, den gröna ön i väst, hyser ett antal vackra pärlor på västkusten, där Nösund är en av dem. Makrillfiske, salta bad, eller ljuvliga vandringsleder och utsiktsplatser, det är bara att välja och vraka. Vi ser fram emot er visningsanmälan och hälsar er hjärtligt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Orust