Konvaljgatan 11

Nya Hjärsta, Örebro kommun Se på karta

2 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
678 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
36 642 kr/år

Välkommen till en charmig 60-talsvilla med flertalet rätta attribut. En välplanerad bostad med gott om utrymme för förvaring.

Entré med tidstypisk innandörr i glas, praktiskt klädvårdsrum/klädkammare direkt vid entrén. Charmigt tidstypiskt badrum med inbyggt badkar, kakel på vägg och klinker på golv, äldre ytskikt. Charmigt kök med pastellfärgade luckor och unik furupanel över diskbänken. Köket ligger i anslutning till matrummet som är öppnat mot vardagsrummet. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp och utgång till altanen. Ett sovrum finns på bottenvåningen med tre garderober..
På övervåningen finns två sovrum med parkettgolv. I hallen finns en klädkammare. WC i charmig 60-talsstil. Praktiska sidovindar för förvaring.

Källaren har två utrymmen som kan användas som bostad, först en gillestuga direkt nedanför trappen, den har trägolv och träpanel på väggarna. Ett stort förråd finns i anslutning till gillestugan. Stort hobbyrum med fjärrvärmeväxlare. Tvättstuga med bastu och dusch. Rum under den utbyggda altanen som har heltäckningsmatta och träpanel på väggar, något lägre till tak i detta utrymme som tidigare använts som sovrum.

Inglasad rymlig altan mot lummig trädgård som erbjuder plommonträd, äppelträd, röda vinbärsbuskar samt hallon.

Fastigheten ligger i närheten av den populära Wallerskaskolan i området finns flera förskolor. Närhet till natur och motionsspår. Populär matbutik 300m, pizzeria 300m. Omtyckt område för barnfamiljer, lugn gata. Närhet till motorvägen för vidare transport. Trevlig grannsamverkan.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Carin Liedström

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Carin Liedström, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-233 01 24