VillaVilla

Välkomna till Slingvägen 11 med ett fantastiskt läge i Nydalen ett stenkast ifrån Vättern östra strand. Här har ni svårslagen utsikt över Vättern och kan beskåda solnedgångarna från den härliga balkongen.

Villan är uppförd år 2006 och har senast använts som fritidsboende men lämpar sig även som permanentbostad. Planlösningen består av entréplan med kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns eldstaden samt utgång till uteplatsen under tak. Vidare finns kaklat badrum med tvättavdelning och ett sovrum med utgång till uteplats på baksidan. En trappa upp finns två sovrum, duschrum med bastu och ett allrum med utgång till balkongen. Förutom eldstaden finns luftvärmepump installerad samt elburen golvvärme i samtliga rum på entréplan och elradiatorer på övre plan. På fastigheten finns ett friliggande dubbelgarage samt asfalterad uppfart.

Nydalen är beläget med drygt 2 mils bilväg till Motala, cirka 2,5 mil till Askersund och cirka 7,5 mil till Örebro centrum. I Nydalen finns samfällighet som innefattar väg, vatten och avlopp förenat med en kostnad om för närvarande 5190 kr/år vid fritidsboende och 7950 kr/år vid permanentboende. Det finns en småbåtshamn med möjlighet till båtplats för medlemmar i Nydalens hamnförening. Det finns även en fritidsförening som anordnar gemensamma aktiviteter. I området finns trevliga promenadstråk i skogen, en fin strand för både bad och lek samt grillplats och bastutunna vid stranden. Det finns även ett gemensamhetshus med sovplatser som samfällighetens medlemmar kan hyra. Sammantaget är Nydalen ett tryggt och trevligt område med såväl permanent- som fritidsboende.

En överlåtelsebesiktning är utförd efter en vattenskada som skedde tidigare i år. Se bifogat protokoll från Anticimex under fliken Dokument. Fastigheten är till salu i befintligt skick för omgående tillträde. Nuvarande ägare har beställt renovering och kommer åtgärda följderna från vattenskadan inför ny försäljningsperiod senare i vinter 2019/2020. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
140 m²
Tomtarea
809 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
23 776 kr/år
Byggår
2006
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Slingvägen 11 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Driftkostnad
23 776 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

10 853
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 86 dagar sedan, den 27 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips