Kommande

Åvägen 25

Nynäshamns kommun Se på karta

4 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
141 m²
Tomtarea
926 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2006
Energiklass
D
Driftkostnad
37 529 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till denna fantastiska villa i familjevänliga Lidatorp. Här bor ni i ett lummigt område i direkt närhet till naturen och alla dess härligheter men fortfarande nära staden, en kort promenad bort finns kommunikationer mot både Nynäshamn och Västerhaninge samt med bil når ni Stockholm på knappt 30 minuter.

Huset består av 141 välplanerade och moderna kvadratmeter som fördelas ut över en välkomnande hall, välutrustad tvättstuga, två helkaklade badrum, modernt kök med gott om arbetsyta, stort vardagsrum och sist men inte minst fyra ordentliga sovrum samt förvaring. Säljarna har under 2020 uppfört ett väl tilltaget garage på hela 40kvm förberedd med vattenburen golvvärme, som lämpar sig perfekt för att både förvara fordon samt använda som verkstad. Plan trädgårdstomt på hela 926 kvadratmeter där altanen och den fina gräsmattan skapar en perfekt kombination, som bjuder in er till stekheta soltimmar eller härliga sammankomster som sträcker sig långt in på småtimmarna. Ut på baksidan hittar ni också en gästbod på 10kvm, säljarna har förberett byggstart och avlopp för ett attefallshus om 30kvm som underlättar om ni önskar genomföra den byggnationen.
Huset är också utrustat med ett fullskaligt larm där hårdvarorna är betalda och klara, överlåtelse av larmabonnemang är möjligt.

Säljarna förbereder just nu försäljningen, mer information kan tillkomma längst resans gång. Säljarna har också för avsikt att utföra en överlåtelsebesiktning samt teckna en doldafel försäkring.
Vid intresse eller frågor, kontakta ansvarig mäklare Tom Forsius på 073-507 38 40

Läs mer hos mäklaren
Strand Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Tom Forsius

Strand Fastighetsförmedling AB
Mäklare Tom Forsius, Strand Fastighetsförmedling AB
073-507 38 40

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.