Norgårdsvägen 60

Öckerö, Öckerö kommun Se på karta

4 495 000 kr

4 795 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
98 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
394 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
37 039 kr/år

Välkommen in till ett charmigt skärgårdsboende

Den inre hallen är välkomnade med en fin gammal trätrappa som leder upp till det övre planet., under trappan finns ett bra förråd/skafferi.
Från hallen välkomnas vi in i det mysiga köket med plats för matbord. Här samlas familj och vänner för långa middagar med levande ljus och god mat. Inredningen är charmigt uppdaterat i äldre stil. Spis med ugn, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys.
Innanför köket finns ett sovrum där man sover gott med fönster i två väderstreck mot den lummiga trädgården, när morgonen kommer öppnar man upp och njuter av fågelkvitter.

Vidare ut i hallen når vi ett badrum med dusch och den andra delen av huset med ett allrum och vardagsrum. Gästlistan blir lång om sommaren så visst finns det plats för både extra familjemedlemmar och vänner. Allrummet är idag möblerat som kontor och vardagsrummet har fått en extra bädd intill soffan. En mysig plats för kvällsmackan och goa samtal efter en skön cykeltur med tillhörande havsdopp. Här blir havet och den vackra naturen en del av vardagen. Golven pryds genomgående av vackra lena plankgolv, takhöjden är inte den högsta men funkar för de flesta.

Det övre planet välkomnar med en härlig rymd, och fina öppna ytor. Nuvarande ägare inredde hela planet så även här finns de vackra och lena plankgolven och en ljus inredning.
Det första rummet är inrett som ett sovrum men kan lika gärna vara familjens allrum. Balkongen är tillbyggd och erbjuder sköna kvällar i skydd från havets friska vindar.
Nästa rum är familjens allrum, här sätter man på en skön film när hösten kommer eller spelar ett utmanande sällskapsspel och ser vem som blir dagens vinnare. Visst kan även detta vara ett sovrum.
Här finns det möjlighet att installera en kamin.

Badrummet är helkaklat och snyggt inrett med det vackra fönstret som fond. En skön dusch, kommod, wc och klädvård. Handdukarna väljer du själv färgen på, allt funkar fint!
Så här kommer man ut som en vacker ny dag och doftar gott!

Här har gjorts mycket så vi nämner några delar här:
2021 nytt staket
2015 inredd övervåning med badrum
2016 ny balkong
2015 nya vackra trägolvgolv och ytskikt plan 1
2015 uppdaterat kök
2004 installerades en ny panna, vedpanna och solslingor som gör att man får en god ekonomi. Information från tidigare ägare
2008 dränerades delar av huset. Gjort av tidiagre ägare.
2009 höjdes huset och fick nytt tak. Tidigare ägare
2010 kläddes fasaden om och tilläggsisolerades, taket fick nytt lertegel tidigare ägare.

I huset lilla källare finns vedpannan installerad och i det vidbyggda förrådet finns systemet för solvärmen, en liten lektion och sedan är man igång och får låga driftskostnader som belöning.

I trädgården finns ett extra litet hus som används som förråd.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Torslanda

Kontakta mäklaren

Catarina Nyberg

Bjurfors Torslanda
Mäklare Catarina  Nyberg, Bjurfors Torslanda
031-92 29 79

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.