Vallaredalsvägen 1

Ödeborg, Färgelanda Se på karta

750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
2 100 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
37 820 kr/år
Antal besök
4 048
Dagar på Hemnet
7

Under tidigt 1900-tal uppfördes grunden till denna charmiga bostad där huset målats i vackert solgul färg och smyckats med vita knutar. Omgiven av grönska och med en stor, lättskött tomt välkomnas ni till detta hänförande lilla smultronställe idyllisk belägen i Ödeborg.

Interiört disponerar ni över fem rum och kök på en yta om 112 kvadratmeter som fördelas över 1,5 våningsplan. Här erbjuds gott om sovrum, ett mysigt kök, stort förråd, tvättstuga med dusch samt ett allrum som med lätthet skulle kunna bli både matsal eller vardagsrum. Toaletten finner ni bekvämt i anslutning till hallen, samt att balkongen finns till ert förfogande en trappa upp.

Exteriört tillkommer en vacker tomt om tilltalande 2100 kvadratmeter perfekt för lek, odling och diverse utomhusaktiviteter. Altanen sträcker sig över två sidor om huset vilket innebär sol i både söder- och västerläge. Vidare tillkommer även en gäststuga där el finns draget och som med enkla medel skulle kunna bli den perfekta övernattningsmöjligheten för gäster.

Ödeborg som är ett mysigt gammalt brukssamhälle ligger i Färgelanda kommun där ni finner både Ellenö, Högsäter, Rännelanda och Stigen i närområdet. Här lever man i en lugn och trygg miljö med bekvämt pendlingsavstånd till närliggande tätorter. Den storslagna naturen med badsjöar och skog finner ni inte långt ifrån husknuten vilket blir en harmoniskt, bestående del av din vardag. För den golfintresserade finner ni inte mindre än Dagsholms golfbana med boende, konferens och natursköna omgivningar endast 5 minuters resväg med bil från bostaden. Grundskola för de minsta familjemedlemmarna (F6) finns att tillgå i närliggande Bruksskolan. Uddevalla är närmaste stad som nås inom dryga 20 min. Till Vänersborg och Trollhättan reser ni inom ca 45 min.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal