Odenvägen 19

Odenslunda, Upplands Väsby kommun Se på karta

5 795 000 kr

6 200 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
127 m²
Biarea
86 m²
Tomtarea
1 224 m²
Byggår
1953
Driftkostnad
20 727 kr/år

Nu finns en charmig villa på stor tomt med källare om totalt 213 kvm (127+86) i barnvänligt och omtyckt område i Odenslunda till salu. Här bor man med gångavstånd till barnomsorg och kommunikationer och mataffär. Gillar man att vistas i naturen så finns ett motionsspår samt ett ute gym i närheten av din nya bostad.
Villan är beläget på en plan tomt om ca 1.224 kvm. Den stora tomten erbjuder fantastiska möjligheter att bygga Attefallshus och pool. Den som gillar att påta i trädgården har utrymme för detta både på fram- och baksidan av huset.
I entréplanet finns tre stora sovrum, ett helkaklat badrum med golvvärme i anslutning till det största sovrummet och en helkaklad WC med golvvärme i hallen. Ett vardagsrum med öppen spis samt utgång till en härlig altan och ett kök med bra arbetsytor. I källarplanet finns bra förvaring möjligheter, garage, en relaxavdelning med bastu samt tvättstuga.
Huset värms bekvämt upp med bergvärme (ny panna installerad december 2021).
Här ges möjlighet att flytta in direkt men också möjligheten i att få investera i ett hus som man får sätta sin egen prägel på.
Här kommer du att bo med närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, skolor och förskolor. Närmaste butik finns i Glädjen och ytterligare några minuter bort ligger Väsby Centrum med hela dess utbud av butiker, restauranger och service.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid eventuella frågor eller vid intresse för fastigheten!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Upplands Väsby

Kontakta mäklaren

Annika Walcott

Bjurfors Upplands Väsby
Mäklare Annika Walcott, Bjurfors Upplands Väsby
0732-67 67 13