Kommande

Floragatan 3

Öregrund, Östhammar Se på karta

2 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
107 m²
Biarea
59 m²
Tomtarea
890 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
22 797 kr/år
Kommande

Välkommen till 1 ½ plans villa i centrala Öregrund med egen uthyrningsdel. Här bor du i ett lugnt och härligt område med en mysig trädgård.

När du kommer in innanför hallen möts du av en nedervåning som erbjuder en öppen planlösning. Från hallen kommer du in ett vitt och ljust kök med stora arbetsytor. Här får du plats med en matplats för hela familjen. I vardagsrummet så möts du av ett öppet rum som inbjuder till mysiga kvällar framför täljstenskaminen. Här får du plats med en soffgrupp samt tillhörande möblemang. Övriga rum består av två rymliga sovrum, badrum och en toalett.

I den resterande delen av huset finns det ett stort vidbyggt garage och förråd. I garaget får du plats med en bil och ett stort hobbyrum med utgång till trädgården. Det finns möjlighet att göra om hobbyrummet till en uthyrningsdel med ett separat badrum.

Från bostaden är det gångavstånd till både Öregrunds centrum och till härliga badklippor.
Öregrund är en av Sveriges bäst bevarade trästäder och huvuddelen av bebyggelsen är från 1700- och 1800-talet. På sommaren fördubblas Öregrunds befolkning och här kan sommargästerna njuta av ett myllrande skärgårdsliv med restauranger och butiker. På bara några minuters promenad från huset finns välkända klippor för sol- och bad och på kvällarna kan du njuta av storslagna solnedgångar. På sommaren ordnas tennisvecka och båtvecka där Öregrund bland annat är värd för det välkända Roslagsloppet.

Till Öregrunds golfklubb är det ca 9 km.

Bra bussförbindelser för den som pendlar.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Thomas Lullmaa

Riksmäklaren
Mäklare Thomas Lullmaa, Riksmäklaren
070-591 65 36

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.