Korta vägen 13

Öringe, Tyresö Se på karta

11 000 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Biarea
66 m²
Tomtarea
1 756 m²
Byggår
2010
Driftkostnad
61 047 kr/år
Antal besök
15 913
Dagar på Hemnet
13

I attraktivt område på en lugn gata ligger detta moderna arkitektritade hus. Ett fulländat hem där allt är planerat i minsta detalj med genomgående exklusiva materialval och innovativ teknik som har integrerats i huset. Huset har en tilltalande planlösning där de sociala ytorna är framträdande med väl tilltagen takhöjd. Generösa fönsterpartier skapar en känsla av rymd och ljus. Ett luftigt och ljust vardagsrum med stämningshöjande gasdriven öppen spis. Ett öppningsbart glasparti binder ihop insidan med ett stort stenlagt poolområde i ogenerat söderläge. Här finns flertalet skyddade skyddad matplatser varav en med elstyrd markis och en med skyddande pergola. Ett underbart stenlagt poolområde där känslan av lyxig semester kunde inte vara mera påtaglig. Kök och matdel har ett rikligt ljusinsläpp tack vare ett burspråk med fönster i tre väderstreck. Köket är platsbyggt i stilfullt gråa toner med maskinell utrustning av hög kvalitét. Huset har fyra rymliga sovrum fördelade på bägge våningsplanen varav Master bedroom har en egen lyxig walk in closet. Här finns även tre våtutrymmen varav en spaavdelning med bastu och en relaxdel i bästa hotellstandard.

Bostaden har tekniska finesser utöver det vanliga med smart central styrning av alla husets funktioner som larm, belysning, ventilation, ljud och bild. Uppvärmningen är energioptimerad där en bergvärmepump med inkopplade solpaneler ger smart energibesparing. Bostaden har vackra ekgolv och stengolv med vattenburen golvvärme.

Genomtänkt tomt med grönskande vackra stenpartier, snygga stenmurar, och ett imponerande stensatt poolområde med en central placering på tomten. Ett stort och påkostat garage med fjärrstyrd elport och förrådsdel på övervåningen med separat entré som kan anpassas utefter behov. På den asfalterade uppfarten ryms flertalet bilar och båtar.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Tyresö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 1
    dec
    Idag
    Kontakta mäklaren för visning.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.