Kommande

Slånbärsvägen 27

Ormsta, Vallentuna kommun Se på karta

7 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
158 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
939 m²
Byggår
1982
Kommande

Bokade visningar under sommaren. Kontakta ansvarig mäklare för nästa tillfälle!
+ Insynsskyddat läge med fantastiska uteplatser i flera sollägen
+ Inglasat uterum, utekök och spabad
+ Närhet till förskolor och skolor
+ Lugn och barnvänligt område
+ Braskamin och Bastu
+ Bergvärme och fiber
+ Närhet till trevlig lekplats med grillplats och linbana

Här presenterar vi med stolthet en familjevilla om 158 kvm, fördelat på 5 rum och kök. Ta del av en vacker trädgård i flera olika sektioner med allt ifrån altaner, balkonger, utekök, inglasat uterum och spabad. Insynsskyddad trädgård med utsikt mot lummig skog. Fastigheten erbjuder plats för flera bilar vid uppfarten samt garage.

Välkomnande entré! Med attraktiv och välkomnande framsida med stenmur och stengång. Inne i huset, generöst vardagsrum med stor inredningspotential och nyare braskamin. Nytt kök från 2020 med utgång till altan på framsidan med trappa till baksidan av huset och balkong mot baksidan med vacker vy över skogen. Fördelat på 4 sovrum, varv ett på entréplan och tre på nedre plan. Badrum med dusch i anslutning till entré. Ytterligare badrum på nedre plan med anslutning till bastu. Rymlig tvättstuga med god avlastningsyta och grovkök. Bra förvaring i garderober i både hall och sovrum, vind, kattvind/matkällare och liten walk-in-closet. Huset erbjuder möjligheten till stora sociala sammankomster, med en stor altan på framsidan med en trappa ner som leder till inglasat altan samt till grill och bar på baksidan.

Bo med kort promenadavstånd till flera bra förskolor och Hagaskolan (F-9). Närheten av Vallentuna Centrum med sitt rika utbud av mataffärer, gym, caféer, restauranger, tandläkare, apotek mm. Självklart finns även närheten till fina grönområden och Vallentunasjön. Roslagsbanan tar dig in till Stockholm Östra på 23 minuter. Dag- och nattbuss finns och tar dig vidare till exempelvis Danderyds Sjukhus med tunnelbana vidare i huvudstaden. Närheten av Vallentuna IP, med möjlighet till träning året runt.

Är du nästa stolta ägare av Slånbärsvägen 27?
Välkommen att lämna ditt intresse till Filip Gröholt, 072-252 11 99.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Täby

Kontakta mäklaren

Filip Gröholt

Mäklarringen Täby
Mäklare Filip Gröholt, Mäklarringen Täby
072-252 11 99

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.