Holmstugevägen 53

Örstigsnäs, Nyköpings kommun Se på karta

5 495 000 kr

5 795 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
1 100 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Driftkostnad
39 888 kr/år

Mycket tilltalande enplansvilla från 2022 i populära och barnvänliga Örstigsnäs. Huset har alla tänkbara bekvämligheter och en fantastiskt utsikt över inloppet till Nyköpings hamn med lång härlig kvällssol.
Det bästa med huset är den magiska känslan som ges så fort ni går in genom dörren, att det dessutom har otroligt låga driftskostnader bidrar ytterligare till känslan att det är ett hem som är för bra för att vara sant.
Huset ligger på en av områdets bättre tomter med vidsträckt utsikt över skogen och havet. Tomten erbjuder en fin uteplats med plats för matbord och loungemöbler. I anslutning kan ni lätt anlägga pool eller spabad.
I övrigt präglas huset av öppna sällskapsytor med kök, vardagsrum och tv-hörna i ett. Välplanerade sovrumsplaceringar med två sovrum i anslutning till ett badrum och ett lite mer avskilt master bedroom med walk-in closet och välplanerat badrum med exklusiva materialval. Genomtänkta passager med flera utgångar till husets altan i flera väderstreck. Framsidan har förmiddagssol och på baksidan ligger solen på hela eftermiddagen och långt in på sena kvällen. Trädgården har stora potential att utvecklas till det ni önskar!
Ett gyllene tillfälle för barnfamiljen som är på jakt efter ett modernt hem med genomgående hög standard och låga driftskostnader.

Ett mycket naturskönt område med skog och närhet till havsbad samt fantastiska omgivningar enbart 15 min från centrala Nyköping. Strandstugeviken som är en populär camping med sandstrand ligger inom cykelavstånd, likaså Örstigsnäs havsbad. Området har expanderat mycket de senaste åren och stora fina villor har byggts upp. Här är det väldigt lugnt och trivsamt, perfekt för barnfamiljen. I närområdet finns mataffär, pizzeria och två låg -och mellanstadieskolor Herrhagsskolan och Långsättersskolan.

Välkomna att höra av er för ytterligare information!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

Kontakta mäklaren

Mikaela Ringgren

SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
Mäklare Mikaela Ringgren, SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
0736255006

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.