Svalegatan 12

995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
1 034 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
41 076 kr/år

Nu har du chansen att skapa ett boende helt efter egen smak! Här finns nämligen ett trevligt och mysigt hus som skulle må bra av omvårdnad. Ett barnvänligt hus i två plan med bra förvaringsmöjligheter, platsbyggda garderober och härlig atmosfär. Här finns det stor potential! 

Här kommer du in i en praktisk och lättmöblerad hall med klädhängare. Fortsätt in till ett stort, socialt och praktiskt kök med gott om plats för matbord och stolar. Huset har också ett ljust och mysigt vardagsrum i anslutning till köket samt tre sovrum. Badrummet är fräscht och funktionellt med toalett, dusch, handfat och golvvärme.

Till huset hör en rogivande, härlig och vacker trädgårdstomt med ett förråd, växthus, bärbuskar och uthus. Från huset når du också en mysig och takbeklädd terrass med trätrall och vindstilla läge, samt en rymlig, charmig och takbeklädd uteplats med lättmöblerade ytor, plats för matbord och stolar och plats för soffgrupp. Här finns också ett stort garage med arbetsbänk, bra förvaringsmöjligheter, ställ för cyklar och gott om hyllor och garderober.

Detta hem har ett sällsynt attraktivt läge i närheten av det bästa Osby har att erbjuda – perfekt för familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö! En promenad på 1,5 km når ni Osbysjön och ni når lika enkelt och snabbt Coop, Klockarskogsskolan och restaurang Borgen.Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm