Täljöviksvägen 48

Österåkers kommun Se på karta

6 795 000 kr

7 295 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
139 m²
Tomtarea
535 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
30 061 kr/år

** Ring för att boka visning! **
Varmt välkommen till detta barnvänliga, moderna och fina hus om 139 kvm med områdets största tomt! Fastigheten är belägen i rakt sydväst-läge med sol från morgon till kväll och en fin utsikt över Täljöviken från husets övre plan. Vill du bo i ett bekvämt boende med fräscht ytskickt, stora sociala ytor, mycket ljusinsläpp och två p-platser varav en i carport har du kommit helt rätt! Om du önskar att sätta upp en insynsskyddad häck eller staket mot grannarna går det alldeles utmärkt!

- Områdets största tomt
- Havsutsikt över Täljöviken från övre plan
- Carport med förråd
- Mycket ljusinsläpp
- Lugn återvändsgata

Huset fördelas i två plan. Genomgående ligger det en mattlackad ekparkett och i våtrummen kakel och klinkers. Entréplanet erbjuder dig en stor hall med avhängningsmöjligheter, separat tvättstuga med groventré, badrum, kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer stor soffgrupp såväl som ytterligare matplats. Vardagsrummet bjuder på stora fönster mot tomten med gott om ljusinsläpp.

På övre plan ligger husets tre sovrum belägna (med möjlighet att göra ett fjärde) varav master bedroom med egen klädkammare, allrum och badrum. Från master bedroom och allrummet har du en härlig utsikt över Täljöviken.

Från vardagsrummet når du ut till husets fantastiska baksida i rakt sydväst-läge. Här finns det plats för både matgrupp och loungedel samt en stor och plan gräsmatta att nyttja för både lek och trädgårdsarbete. På framsidan finns ytterligare plats för enklare kaffebord. I anslutning till huset ligger carport och förråd.

Vidare ligger bostaden i det nybyggda området Täljöhalvön med en lugn omgivning i närhet till havet, båtplatser, busskommunikationer, förskola, skola och trevliga strövområden. I området finns det två lekplatser och en nyöppnad skate-bana. Det erbjuds även utegym och en härlig strandpromenad jämte havet.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Kontakta mäklaren

Maja Stolpe

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
Mäklare Maja Stolpe, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
073-554 58 88