Tofsmesvägen 13

Österåker Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
149 m²
Tomtarea
321 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
53 856 kr/år
Antal besök
1 462
Dagar på Hemnet
2

OBS! Visning söndag 13/6!
Välkommen till detta totalrenoverade hus med möjlighet att avsluta renoveringarna med din egna prägel. Huset ligger på en barnvänlig och populär återvändsgata med närhet till förskola, skolor och naturen in på husknuten.

Under 2020-2021 har huset genomgått en totalrenovering med ny fasad, nytt kök, nya golv och nya fönster. Det som finns kvar att göra är att färdigställa badrum och tvättstuga på entréplan. Under 2020 har huset dessutom byggts ut så att vardagsrummet blivit större så att du enkelt får plats med väl tilltagen mat- och soffgrupp.

Huset erbjuder dig kök med öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum samt stora fönsterpartier ut mot husets baksida och skogen som breder ut sig. Vidare finner du fyra sovrum, varav tre av dessa är placerade på husets övervåning. Det finns två komplett utrustade badrum samt en separat tvättstuga.

På Tofsmesvägen bor du i familjevänliga och populära Margretelund som präglas av sin närhet till natur, goda kommunikationer i form av direktbuss till Stockholm i rusningstrafik, ett flertalet förskolor och skolor på gångavstånd samt närhet till både Ica Favoriten och Åkersberga Centrum.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.