Kommande

Gammelgarn Gannarve 585

Östergarnslandet Gammelgarn, Gotlands kommun Se på karta

9 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
1,6 ha
Byggår
1980
Driftkostnad
38 814 kr/år
Kommande

Unik fastighet på Östergarnslandet belägen precis vid havet med gräns mot en lugn och fin sandstrand ungefär en kilometer väster om Katthammarsvik. Den stora tomten om hela 16 340 kvm ger ett skyddat boende i mycket vackert landskap och du erbjuds fin havsutsikt från bostaden. Välhållet och charmigt boende där huvudbyggnaden uppfördes 1980 och byggdes till och genomgick en större invändig renovering 2004. Bostaden har en härlig rymd med öppet upp till taknock i köket och fokus på stora sällskapsytor med två vardagsrum som båda har stora fönsterpartier mot havet. Ett sovrum på nedre plan och ett på övre plan samt ett badrum som inrymmer både dusch och badkar. I anslutning till köket finns även ett vackert matrum med flera fönster åt tre väderstreck. Fastigheten har bebotts permanent fram till och med 2020.

Utöver bostadsbyggnaden finns även en komplementbyggnad inredd med snickarverkstad och ett sovrum. Snickarverkstaden kan utvecklas till ytterligare sovrum/allrum för gäster eller kanske varför inte till tonåringarna? Det finns även en friggebod med plats för dubbelsäng samt en enklare byggnad som används som förråd/vedbod.

Katthammarsviks samhälle nås enkelt till fots eller med cykel och vid Hamnpiren ligger den trevliga restaurangen Katthammarsviks Rökeri, med sin affär och servering. I Katthammarsvik finns också en åretruntöppen matvaruaffär, Gutenviks gårdsbutik med lokalodlade grönsaker och Hantverkshuset med gotländskt hantverk. I närheten finns också en idrottsplats med fotbollsplan, tennisbanor, Café Skolhuset och hamnkrogen i Herrvik.

Längs med kusten på Östergarnslandet finns några av Gotlands mest natursköna vandringleder.

Men bäst av allt är att du bor precis vid havet och kan njuta av vackra soluppgångar från havet och följa solens vandring under dagen tills den går ner i väster över trädtopparna.

Läs mer hos mäklaren
Bertwig Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Hjalmar Bertwig

Bertwig Fastighetsförmedling AB
Mäklare Hjalmar Bertwig, Bertwig Fastighetsförmedling AB
0722-11 33 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.