Kommande

Domaregatan 8

Östermalm, Borlänge kommun Se på karta

5 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
149 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
675 m²
Byggår
1933
Kommande

Varmt välkommen till Domaregatan 8 och denna smakfullt exklusiva 1-½-planvilla om 149 + 80 kvm!
Inom en snar framtid ges möjligheten att förvärva en väldigt påkostade och lyxig villa med trevliga sällskapsytor, genomgående golvvärme på entréplan, pool, jacuzzi, vattenburet värmesystem och 3-glasfönster. Perfekt för dig som ställer höga krav på stil, standard och bekvämt villaägande!

Denna villa erbjuder en tilltalande och välplanerad planlösning med hög standard interiört såväl exteriört. Från hallen kommer du direkt in i husets hjärta, köket och vardagsrummet i öppen planlösning med stora fönsterpartier.
Vidare erbjuder denna villa välplanerade sovrum där master bedroom har stor garderob med skjutdörrar, helkaklat rymligt duschrum. Ett hus för många, den större familjen såväl de som söker något extra, ett hus utöver det vanliga!

Den öppna hörntomten som sträcker sig runt huset som är bra placerat för maximal utnyttjning. Här har man tänkt till för att få fokus på allt, stor asfalterad infart med plats för åtminstone två bilar, uteplats med plats för solmöbler, loungegrupp, matgrupp, pool och jacuzzi allt för att ta tillvara på solens timmar!

Besiktning med dolda fel försäkring är utförd. Kontakta mäklare för mer information.

Fördelarna att bo här är många, anmäl ditt intresse redan idag för mer info och att inte gå miste om denna möjlighet! Annonsen kommer att uppdateras löpande.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Borlänge

Kontakta mäklaren

Erik Hansson

Fastighetsbyrån Borlänge
Mäklare Erik Hansson, Fastighetsbyrån Borlänge
0730863014

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas