Rågången 7

Östermalm, Finspångs kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Biarea
51 m²
Tomtarea
764 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
61 200 kr/år
Antal besök
2 946
Dagar på Hemnet
12

Hemtrevlig och rymlig villa om 179 m² . Skön mix av funkis och en moderna stil. Renoverat och fräscht invändigt med smakfulla färger och material. Murad öppen spis i vardagsrummet och god kontakt mot det stora vardagsrummet och uteplatsen.
Lättskött utvändigt med bla tegelfasad och nyare fönster.

Husets trädgårdstomt är härligt ljus belägen mot skogen i södersluttning. På tomten finns fruktträd, välskött gräsmatta och ett inbjudande och härligt altanområde med fin utsikt. I anslutning till husets entré finns ett garage med direktaccess till husets tvättstuga/groventré.

Här på Östermalm bor man med närhet till skogen mot Lunddalen med fina uppmärkta stigar, sjöar och idrottsanläggningen Medley Arena Grosvad. Förskola, skola och mataffär inom cykelavstånd.

På Östermalm bor man i omtyckta och barnvänliga kvarter. Granne med skogen mot Lunddalen med fina uppmärkta stigar, sjöar och skidspår. Medley och Arena Grosvad ligger en kort promenad bort och Finspångs Centrum ligger också inom bekvämt avstånd. Dessutom finns matbutiker, skolor, förskolor, lekplatser, idrottsanläggningar och bra kommunikationer i närområdet. Här är det lätt för hela familjen att trivas!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Åsa Swahn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Åsa Swahn, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0709-998150