Österskärsvägen 66

Österskär, Österåker Se på karta

8 750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
149 m²
Biarea
18 m²
Tomtarea
1 206 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
34 050 kr/år
Antal besök
6 297
Dagar på Hemnet
7

Smakfullt renoverad villa i New England stil. Lugnt läge med stor trädgårdstomt och sjönära läge på Österskärs halvön med närhet till havsbadet och roslagsbanans tågstation. Totalyta 167 kvm med 3-4 sovrum. Entrévåning två sovrum varav det ena även kan användas som allrum. Tvättstuga med groventré. Två stora förråd. Smakfullt och påkostat badrum med både dusch och stort badkar. Övervåningen har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönsterpartier och dubbeldörrar till generös altan i soligt västerläge. Ryggåstak som ger luftig och ljus känsla. Köksö och stor bardisk mellan kök och matplats. Braskamin som är centralt placerad. Två sovrum samt badrum med dusch.

Stor tomt 1.206 kvm med plana ytor som gör huset lätt att bygga till, bygga attefallshus eller pool.

Ett drömboende som är klart att flytta in i med ett sällsynt bra läge ute på Österskärs halvö där det sällan är något hus till salu.

Närhet till badbryggor och båtplatser samt den trevliga strandpromenaden på Strandvägen. Vid havsbadet finns den trevliga restaurangen Solbrännan samt vid
stationen finns konditori, en populär Sushi restaurang samt en välbesökt klädbutik. På udden finns även en anrik tennisbana som anlades 1913.

Österskärsskolan med årskurs förskola till och med årskurs 6 samt ett flertal förskolor finns även i Österskärs området.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Österåker