Husbacka Villa Spira 168 (Hjältevadshus) tomt nr 15, Kvistagran 31

Östhammar, Östhammar Karta & restider

2 720 000 kr
Villaicon_villa_inactive Nyproduktion 

Välkomna till Husbacka, här erbjuds 40 sjönära tomter med Östhammarsfjärden runt knuten. Bostäderna kommer att variera i storlek och utförande - vilken blir din favorit? Du som köpare kommer att träffa direktavtal med sex olika husleverantörer med i förväg utvalda hustyper i form av 1 1/2 och 2-planshus samt ett fåtal 1-planshus. Förhoppningsvis kommer det finnas möjlighet att anlägga bryggor för båtar och bad.

Prisexemplet avser Hjärtevadshus Spira 168 samt tomt nr. 15 - Smart och flexibel planlösning med plats för det stora hushållet. Spira 168 levereras med oinredd övervåning men där det mesta är förberett. Huset är ekonomiskt och praktiskt med ordentligt kök och riktigt bra tvättstuga. På nedervåning kan man ha ett eller två sovrum och på ovanvåning finns gott om plats för tre till om man vill. Huset har väldig bra kontakt med trädgården med utgångar åt alla väderstreck. Här finns möjligheterna!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Tomtarea
537 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Husbacka Villa Spira 168 (Hjältevadshus) tomt nr 15, Kvistagran 31 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 720 000 kr

Statistik

9 882
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 829 dagar sedan, den 14 juni 2015. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips