Sturegatan 2

Östhammar, Östhammar Se på karta

1 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
108 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
832 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
39 703 kr/år
Antal besök
6 956
Dagar på Hemnet
18

Nu har ni möjligheten att förvärva en fastighet med enorm potential i Östhammars centrala kvarter!
Här bor ni på en härlig hörntomt med bekvämt promenadavstånd till busstation, mataffär och sjötorget med dess vackra vyer. Här erbjuds ett boende i behov av lite kärlek, men som med lite snickarglädje kan bli en egen lummig oas i ett centralt men lugnt läge.

Den rymliga tomten tillhandahåller härliga grönytor och lämpar sig väl för lekande barn samt vuxna. Här finns stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. På tomten växer vackra rosenbuskar med rosor i olika nyanser under sommarhalvåret och här erbjuds även olika sorters fruktträd.

Bostadsbyggnadens yta på entréplan fördelar sig på en välkomnande hall, ett kaklat badrum, ett vardagsrum med rikligt ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier samt ett arbetsvänligt kök. Vidare erbjuds även två rum med inbyggd förvaring. Ta er vidare till övre plan så har ni tillgång till två fina sovrum med tillhörande kattvindar som kan brukas som smarta förvaringsutrymmen, en WC samt en klädkammare.

Bostadsbyggnaden erbjuder även ett källarplan med ytterligare möjlighet till förvaring, tvättstuga med tvättmaskin samt garageplats för bil.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Jesper Staring

Notar
Mäklare Jesper Staring, Notar
0768-54 96 85
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019