Kommande

Rosenlundsvägen 12

Östra Bällsta, Vallentuna kommun Se på karta

6 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
1 013 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
48 934 kr/år
Kommande

Välkommen till Rosenlundsvägen 12 - den perfekta villan för dig som söker en bekväm och rymlig bostad i ett plan med härlig, insynsskyddad trädgård, sol hela dagen och utsikt mot allmänningen.
Denna välskötta enplansvilla har en välplanerad och rymlig interiör med fyra bekväma sovrum - perfekt för en stor familj eller för dig som söker extra utrymme för gäster eller arbete hemifrån. Dessutom finns två fräscha badrum och gedigen, separat tvättstuga samt groventré, vilket ger en extra dimension av bekvämlighet i ditt dagliga liv.
En av höjdpunkterna i denna bostad är den härliga trädgården, där du kan njuta av solen hela dagen med uteplats i söder och utsikt mot allmänningen. Trädgården är också prydd med flera vackra fruktträd, som ger dig möjlighet att plocka dina egna frukter direkt från trädgården.
Inuti villan finns vattenburen värme och en centralt placerad braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär i hemmet, perfekt för kalla kvällar eller för att skapa en mysig stämning. Riktigt bra med förvaring i klädkammare, garderober, skåp och förråd. Vidbyggt garage samt grusad uppfart med plats för flera bilar.

Denna villa har också ett utmärkt läge med närhet till både stadsliv och natur. Skolor, förskolor, bussar och Roslagsbanan finns inom promenadavstånd. Skogen ligger på andra sidan gatan där du kan gena till skolan eller nyttja promenadstigar. Vallentunasjön har badplats med strand och grill.

Bällsta är ett lugnt och populärt område med närhet till Täby. Rosenlundsvägen är perfekt för en barnfamilj då det i närområdet genomgår ett generationsskifte med flera nyinflyttade barnfamiljer. Så om du söker en bekväm och rymlig bostad med en solig, uppväxt trädgård i fantastiskt läge, är Rosenlundsvägen 12 det perfekta valet för dig! Missa inte chansen att få bo i denna underbara enplansvilla! Kontakta ansvarig mäklare för intresse - Fredrica Glatstein 0790-661662.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Vallentuna

Kontakta mäklaren

Fredrica Glatstein

HusmanHagberg Vallentuna
Mäklare Fredrica Glatstein, HusmanHagberg Vallentuna
0790661662

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.