Halva månens gränd 4

Östra Norrliden, Kalmar kommun Se på karta

2 190 000 kr

2 790 000 kr -22 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Tomtarea
510 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
39 300 kr/år

Med utsökt läge, på lugn återvändsgata, i omtyckta Bergavik finner vi detta lättskötta och väl omhändertagna enplanshus. Här blir du bortskämd med gångavstånd till underbar natur och havsmiljö. En utav Kalmars finaste badplatser vid Norrlidsbadet når du på bara ett par minuter, likaså välordnad brygga vid Koudden. Därtill gott om motionsspår och cykelavstånd till Kalmar golfklubb och vackra Värsnäs. För barnen finns dessutom aktivitetspark, lekplatser och skolor. Välsorterad mataffär finns även det på bekvämt avstånd. Vill du ta dig in till Kvarnholmen finns fina kommunikationer och bra cykelvägar.

Bostaden är mycket väldisponerad och inrymmer tre-fyra sovrum! Rymligt kök med plats för stort middagsbord, lättmöblerat vardagsrum med gott om fönster samt allrum i anslutning. Badrum, gästtoalett och tvättstuga. Därutöver generöst altandäck, delvis under tak, i suveränt söder-läge samt utgång från köket till en stensatt altan med nordligt läge där eftermiddags- och kvällssolen avnjuts.

Kort och gott en suverän bostad för familjen eller för er som söker något lättskött i ett plan och som vill njuta av mycket av det bästa som Kalmar har att erbjuda!

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Ulrika Hjort

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Ulrika Hjort, Pontuz Löfgren AB
0706420356

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.